Lekkage Schoorsteen in de Randstad?


Woonachtig in de Randstad? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in de Randstad

Met name in de Randstad willen wij graag uw schoorsteen (veilig en vakkundig) slopen, vervangen, voegen, metselen, repareren, reinigen impregneren.

Schoorsteen Lekkage in de Randstad

Lekkage Schoorsteen in de Randstad snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in de Randstad? In de Hollandse gemeente "Noordwijk", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In de Randstad (Zuid-Holland) is ons team goed bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf


Ruime ervaring met:
βœ“ Schoorstenen βœ“ Rookgaskanaal
βœ“ Metselwerk βœ“ Loketten loodwerk βœ“ Keramische schoorsteenpot βœ“ Schoorsteenkap βœ“ Schoorsteen Sierkap βœ“ Nokvorsten βœ“ Dakpannen βœ“ Gevels βœ“ Muren βœ“ Stooktoestellen βœ“ Dakgoten βœ“ Huis daken βœ“ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
βœ“ Schoorsteen Plaatsen βœ“ Metselen βœ“ Voegen βœ“ Renoveren βœ“ Repareren βœ“ Verwijderen βœ“ Schoonmaken βœ“ Onderhoud βœ“ Impregneren βœ“ Inspectie βœ“ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist


Wie wij zijn en wat wij doen:
βœ“ Dak en Schoorsteenspecialist βœ“ Schoorsteen Bouwbedrijf βœ“ Aanemerij βœ“ Dak en schoorsteenspecialist βœ“ Voeger βœ“ Hoogwerker βœ“ Jarenlange ervaring βœ“ Breed inzetbaar βœ“ Veilige werkers βœ“ Aansprakelijkheid verzekert βœ“ Lokale bouwvoorschriften βœ“ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
βœ“ Snelle reactie βœ“ Gratis telefonisch gesprek βœ“ Kosten effectief βœ“ Gratis offerte βœ“ Vrijblijvend advies βœ“ Positieve reviews βœ“ Vergunning advies βœ“ 5 jaar garantie βœ“ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist de Randstad

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen de Randstad - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen de Randstad - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen de Randstad - Wij metselen voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Bekend met type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie de Randstad - Regelmatig inspecteren wij schoorstenen voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparatie (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie de Randstad - Erkend en ervaren in het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen de Randstad - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen de Randstad - Het weghalen van een oude schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen de Randstad - Wij weten uiteraard als geen ander hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geΓ―nstalleerd (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot de Randstad - Erkend en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoge kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen roet verwijderen de Randstad - Het regelmatig goed schoonmaken verwijderen van mossen algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een beter resultaat.

Schoorsteen lekkage de Randstad

Schoorsteen lekkage de Randstad

Schoorsteen lekkage in de Randstad zal meestal ontstaan vanwege het verweren afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen wind dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in de Randstad kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen de Randstad

Schoorsteen laten metselen de Randstad

Een nieuwe schoorsteen metselen in de Randstad, is simpelweg de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen de Randstad

Schoorsteen voegen de Randstad

Schoorsteen voegen in de Randstad kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk.

Schoorsteen renovatie de Randstad

Schoorsteen renovatie de Randstad

Schoorsteen renovatie in de Randstad wordt erkend en veilig uitgevoerd in de Randstad door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie de Randstad

Schoorsteen reparatie de Randstad

Voor schoorsteen reparatie in de Randstad zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen de Randstad

Schoorsteen verwijderen de Randstad

Een schoorsteen verwijderen in de Randstad kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmerd. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen.

Schoorsteenkap plaatsen de Randstad

Schoorsteenkap plaatsen de Randstad

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in de Randstad? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen de Randstad

rookkanaal aanleggen de Randstad

Een nieuw rookkanaal aanleggen in de Randstad doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibel rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot de Randstad

Keramische schoorsteen pot de Randstad

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in de Randstad? Neem dan het beste contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen de Randstad

Schoorsteen roet verwijderen de Randstad

Schoorsteen roet verwijderen in de Randstad kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf de Randstad

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die ook werkzaam is in de Randstad.

de Randstad is een deelgebied in de gemeente Noordwijk, een Hollandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In de Randstad, postcode gebied 2200, 2202, 2204, 2201, 2203, kunt u ons tegen komen kunnen u op deze locatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken leuk in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima onderneming, prettige medewerkers. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima blij over het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U belt direct naar een vriendelijke specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw kort bericht. Laat Willem weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN de Randstad
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright Β© Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020