Lekkage Schoorsteen in Maarssen-dorp?

Woonachtig in Maarssen-dorp? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Maarssen-dorp

In Maarssen-dorp willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Maarssen-dorp

Schoorsteen Lekkage in Maarssen-dorp snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Maarssen-dorp? In de Hollandse gemeente "Stichtse Vecht", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Maarssen-dorp (Utrecht) zijn wij prima bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede reviews ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Maarssen-dorp

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u uitstekend van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Maarssen-dorp - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
 2. Schoorsteen metselen Maarssen-dorp - Als ervaren metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
 3. Schoorsteen voegen Maarssen-dorp - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Maarssen-dorp - Regelmatig controleren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Maarssen-dorp - Erkend en ervaren in de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Maarssen-dorp - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
 7. Schoorsteen verwijderen Maarssen-dorp - Het weghalen van een oude schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Maarssen-dorp - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geplaatst (op een erkende en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Maarssen-dorp - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op top kwaliteit nette dienstverlening met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Maarssen-dorp - Het regelmatig goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Maarssen-dorp

Schoorsteen lekkage Maarssen-dorp

Schoorsteen lekkage in Maarssen-dorp zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Maarssen-dorp kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Maarssen-dorp

Schoorsteen laten metselen Maarssen-dorp

Een nieuwe schoorsteen metselen in Maarssen-dorp, is simpelweg een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Maarssen-dorp

Schoorsteen voegen Maarssen-dorp

Schoorsteen voegen in Maarssen-dorp kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen metselbedrijf zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Maarssen-dorp

Schoorsteen renovatie Maarssen-dorp

Schoorsteen renovatie in Maarssen-dorp wordt erkend en veilig uitgevoerd in Maarssen-dorp door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Maarssen-dorp

Schoorsteen reparatie Maarssen-dorp

Voor schoorsteen reparatie in Maarssen-dorp kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Maarssen-dorp

Schoorsteen verwijderen Maarssen-dorp

Een schoorsteen verwijderen in Maarssen-dorp kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Maarssen-dorp

Schoorsteenkap plaatsen Maarssen-dorp

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Maarssen-dorp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een bezoek afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Maarssen-dorp

rookkanaal aanleggen Maarssen-dorp

Een rookkanaal aanleggen in Maarssen-dorp doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Maarssen-dorp

Keramische schoorsteen pot Maarssen-dorp

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Maarssen-dorp? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Maarssen-dorp

Schoorsteen roet verwijderen Maarssen-dorp

Schoorsteen roet verwijderen in Maarssen-dorp kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Maarssen-dorp

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die ook actief is in Maarssen-dorp.

Maarssen-dorp is een dorp van de gemeente Stichtse Vecht, een Hollandse plaats in provincie Utrecht.

In Maarssen-dorp, postcode 3601,3602,3603,3604,3605,3606,3607,3608, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima bedrijf, prettige medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer blij met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen gratis langs voor een bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een kort text-bericht. Laat Willem gerust weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag zou willen. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 18 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020