Dak en Schoorsteenspecialist
Schoorsteen Voeg & Metselbedrijf 

Ervaren en enthousiast over daken en schoorstenen, maak hier kennis met ons erkend schoorsteen metsel- en voegbedrijf.

Dak en Schoorsteenspecialist 

Wij zijn een dak en schoorsteenspecialist en erkend schoorsteen voeg & metselbedrijf. Iedere dak lekkage in (en om) uw schoorsteen kunnen wij vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen (verwijderen, vervangen, renoveren, metselen, voegen, reinigen, impregneren, en dergelijke).

Erkend dak en schoorsteenspecialist

Erkend dak en schoorsteenspecialist

In de Bollenstreek staan wij (inmiddels) al jaren bekend als betrouwbaar dak en schoorsteenspecialist met een uitstekende reputatie en garantie.

Directeur en oprichter (Willem van der Meij junior) is destijds, in het jaar 2010, begonnen als schoorsteenveger (familiebedrijf). Na enkele jaren te hebben gewerkt als zelfstandig schoorsteenveger (schoorsteen vegen) is er meer interesse ontstaan in schoorsteen metselen en voegen (met een klein ervaren team).

Ons jonge bedrijf is gevestigd op het bedrijventerrein Klei-Oost van Noordwijk-Binnen in Zuid-Holland. Op deze locatie is er geen winkel en worden geen klanten bediend. Verkoop van schoorsteenkappen en aanverwante schoorsteen artikelen vindt plaats (met ruime keuze en advies) 'aan de deur'.

 1. Dak en schoorsteenspecialist - Wij zijn een erkend en specilist op het gebied van dakwerk en metselwerk. Ervaren in het werken op grote hoogte. Bekend met alle bouw voorschriften en lokale vergunningen. 
 2. Dak schoorsteen metselen - Vakkundig in het bouwen en metselen van nieuwe schoorstenen. Vakkundig plaatsen en sluiten wij uw rookkanaal aan op uw stooktoestel. Een ervaren metselwerk metselaar, inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Dak schoorsteen voegen - De beste in het opnieuw metselen en stenen voegen van oude versleten schoorstenen, inclusief impregneren (beschermende coating). Inzetbaar voor iedere type steen en voeg. 5 jaar schriftelijke garantie op het voegwerk van uw schoorsteen. Voegen schoorsteen stopt schoorsteen lekkage.
 4. Schoorsteen reparatie - Wij inspecteren uw dak en schoorsteen en repareren schoorstenen op ieder type dak. Ook inzetbaar voor schoorsteen lood reparatie (lood loketten). 
 5. Schoorsteen renovatie - Wij zijn specialist in het renoveren van oude schoorstenen tegen lage kosten. Ruime ervaring met gevelrenovatie en schoorsteenrenovatie van oude schoorstenen. 
 6. Schoorsteenkap plaatsen - vakkundig monteren en vastzetten van uw nieuwe schoorsteenkap. Wees verstandig en koop bij ons uw nieuwe schoorsteenkap, dan zijn de kosten voor het plaatsen gratis inbegrepen.   
 7. Schoorsteen verwijderen - het veilig en schoon verwijderen van schoorstenen voor iedere woning. Slopen en vakkundig afvoeren van puin tegen relatief lage kosten. Behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen verwijderen vergunning.
 8. Mos van schoorsteen verwijderen - het zorgvuldig reinigen van dakbedekking en ontmossen van algen en mossen op uw schoorsteen. Het verwijderen van mos voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen waardoor lekkage minder kans krijgt. 
 9. Roet verwijderen van schoorsteen - met hogedruk water schoonmaken en verwijderen van roet op uw dak schoorsteen voor een toonbaar gezicht. Uw schoorsteen weer mooi schoon. 
 10. Vogel in schoorsteen verwijderen - snel en ervaren in vogelnest verwijderen in ieder type schoorsteen. Dier vriendelijk verwijderen van vogels, het direct stoppen van geluidsoverlast van vogels die vastzitten in uw rookkanaal en daar vechten om hun leven. Geen voorrijkosten voor bewoners in Zuid-Holland en Noord-Holland.

Schoorsteen metselbedrijf

ervaren schoorsteen metselbedrijf

Als erkend en ervaren schoorsteen metselbedrijf metselen wij dagelijks schoorstenen op daken van huizen en appartementen.

Dagelijks werken wij met veel plezier aan schoorstenen van particulieren en woningbouw verenigingen, dit doen wij in de Hollandse provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Metselaar schoorsteen

voegwerk voor ieder soort huis schoorsteen

Als ervaren schoorsteen metselaar zijn wij regelmatig schoorstenen aan het metselen in Zuid-Holland en Noord-Holland.

Met onze volledige en schriftelijke garantie periode van 5 jaar bent u 100% verzekert van een uitstekende service.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? en wat het eventueel zal gaan kosten? neem dan vrijblijvend contact op.

Metselwerk schoorsteen

plaatsen van schoorsteen loketten

Dagelijks streven wij naar tevreden klanten, daarmee het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit schoorsteen metselwerk. 

Wilt u te maken krijgen met een gepassioneerd metselbedrijf en weten wat het schoorsteen metselen zal gaan kosten? Dan nodigen wij u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen op een voor u wenselijke manier.

Voegbedrijf Noordwijk

voor alle soorten voegen

Als voegbedrijf zijn wij breed inzetbaar op het gebied van voegwerk van alle soorten voeg projecten.

Nauwkeurig in het restaureren (schoorsteen renovatie) voegen, impregneren, reinigen uw schoorsteen metselwerk en gevel (zonder voorrijkosten) in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Veilig en vakkundig dak schoorsteen metselen in heel Zuid-Holland, Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een volledige schoorsteen renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Prima bedrijf, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed betrouwbaar bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

Zoekt u een schoorsteen metselbedrijf in Noord-Holland of Zuid-Holland? Als schoorsteen metselaar en voegbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van schoorsteen lekkage. 

U zal direct spreken met de uitvoerder die ook daadwerkelijk het werk uit zal voeren. Onze snelle inschatting en uw aanvullende informatie vormen samen een inzichtelijk kostenplaatje waar u uiteindelijk accoord mee kunt gaan (of niet).

Bij gebleken geschiktheid sturen wij u uiteindelijk graag (zo snel mogelijk) een gratis & vrijblijvende offerte. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op en stel ons al uw vragen.

 • Erkend Schoorsteen Metselbedrijf
 • Allround dak en schoorsteenspecialist
 • Gratis offerte (vooraf)
 • 5 jaar schriftelijke garantie op alle werkzaamheden
 • Gratis telefonisch intake gesprek
 • 6 dagen per week bereikbaar (ook zaterdag)
 • Snelle reactie op al uw vragen
 • Goed verzekert tegen schade door ongelukken
 • Bekent met alle vergunning bouw voorschriften
 • Voldoen aan wettelijke veiligheids voorschriften
 • Vele referenties van tevreden klanten
 • Kosten worden zo laag mogelijk gehouden
 • Vriendelijke persoonlijke omgang

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar van via 0622025574 van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt direct worden gegeven, of we komen langs voor een gratis inspectie bezoek.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp van Facebook en stuur ons een inhoudelijk bericht. Liefst maken wij daarna een afspraak voor een telefonsich gesprek dat werkt beter.

Skype

Skype is (voor velen) een zeer bekende (gratis) app van Microsoft. Klik op de onderstaande knop en stuur (Willem) een bericht (of bel).

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie.

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email:  versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

© Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020