Schoorsteen Lekkage in Leidschendam?


Woont u in Leidschendam? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als erkend voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Leidschendam


In Leidschendam kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, renoveren, voegen, metselen, repareren, reinigen /of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Leidschendam

Lekkage Schoorsteen Leidschendam snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Leidschendam? In de leuke gemeente "Leidschendam-Voorburg", zijn wij vaak te vinden. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Leidschendam (Zuid-Holland) zijn wij goed op de hoogte van de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf


Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal
✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist


Wat wij doen wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Leidschendam

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Leidschendam - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig helpen.
  2. Schoorsteen metselen Leidschendam - Als erkend metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Leidschendam - Wij metselen voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Bekend met type steen voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Leidschendam - Met regelmaat controleren wij schoorsteen rookkanalen voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparaties (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Leidschendam - Ervaren erkend in het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Leidschendam - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Leidschendam - Het slopen afvoeren van een lekkende schoorsteen is meestal een vuile en nogal gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Leidschendam - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden aangesloten (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Leidschendam - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op top kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen roet verwijderen Leidschendam - Het met regelmaat grondig reinigen verwijderen van mossen algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Leidschendam

Schoorsteen lekkage Leidschendam

Schoorsteen lekkage in Leidschendam onstaat meestal door het verweren afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan weersomstandigheden en zal (uiteindelijk) afbrokkelen gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in Leidschendam kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Leidschendam

Schoorsteen laten metselen Leidschendam

Een nieuwe schoorsteen metselen in Leidschendam, is altijd de beste methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij het installeren van een nieuw stooktoestel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Leidschendam

Schoorsteen voegen Leidschendam

Schoorsteen voegen in Leidschendam kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Schoorsteen renovatie Leidschendam

Schoorsteen renovatie Leidschendam

Schoorsteen renovatie in Leidschendam wordt erkend en veilig uitgevoerd in Leidschendam door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Leidschendam

Schoorsteen reparatie Leidschendam

Voor schoorsteen reparatie in Leidschendam kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Leidschendam

Schoorsteen verwijderen Leidschendam

Een schoorsteen verwijderen in Leidschendam kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmerd. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking.

Schoorsteenkap plaatsen Leidschendam

Schoorsteenkap plaatsen Leidschendam

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Leidschendam? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen portemonnee.

Rookkanaal aanleggen Leidschendam

rookkanaal aanleggen Leidschendam

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Leidschendam doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibel schoorsteen rookkanaal.

Na de installatie wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Leidschendam

Keramische schoorsteen pot Leidschendam

Keramische schoorsteen pot kapot in Leidschendam? Neem dan gerust contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Leidschendam

Schoorsteen roet verwijderen Leidschendam

Schoorsteen roet verwijderen in Leidschendam doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Leidschendam

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook werkt in Leidschendam.

Leidschendam is een woonplaats in de gemeente Leidschendam-Voorburg, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Leidschendam, postcode gebied 2260, 2261, 2262, 2263, 2264, 2265, 2266, 2267, 2268, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze locatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken leuk als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed bedrijf, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima tevreden met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis bezoek. U spreekt direct met een spontane Willem van der Meij.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u zit, en waarmee Willem u mee kunt helpen. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020