Schoorsteen Lekkage in Zoetermeer?

Woont u in Zoetermeer? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Zoetermeer

Ook in Zoetermeer willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, vervangen, voegen, metselen, reparatie, reinigen /of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Zoetermeer

Schoorsteen Lekkage Zoetermeer snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Zoetermeer? In de leuke gemeente "Zoetermeer", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Zoetermeer (Zuid-Holland) is ons team prima op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen
✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede referenties ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Zoetermeer

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Zoetermeer - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Zoetermeer - Als erkend metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Zoetermeer - Wij metselen voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Bekend met type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Zoetermeer - Regelmatig bekijken wij schoorstenen voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparatie (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Zoetermeer - Ervaren erkend met het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Zoetermeer - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Zoetermeer - Het slopen afvoeren van een lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Zoetermeer - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden aangesloten (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Zoetermeer - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoogst mogelijke kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen roet verwijderen Zoetermeer - Het regelmatig grondig reinigen weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Zoetermeer

Schoorsteen lekkage Zoetermeer

Schoorsteen lekkage in Zoetermeer zal meestal ontstaan vanwege het verweren afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan weersomstandigheden en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Zoetermeer kunnen wij uw dak lekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Zoetermeer

Schoorsteen laten metselen Zoetermeer

Een nieuwe schoorsteen metselen in Zoetermeer, is altijd een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij de installatie van een nieuwe kachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Zoetermeer

Schoorsteen voegen Zoetermeer

Schoorsteen voegen in Zoetermeer kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden.

Schoorsteen renovatie Zoetermeer

Schoorsteen renovatie Zoetermeer

Schoorsteen renovatie in Zoetermeer wordt veilig en erkend uitgevoerd in Zoetermeer door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Zoetermeer

Schoorsteen reparatie Zoetermeer

Voor schoorsteen reparatie in Zoetermeer kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Zoetermeer

Schoorsteen verwijderen Zoetermeer

Een schoorsteen verwijderen in Zoetermeer kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen.

Schoorsteenkap plaatsen Zoetermeer

Schoorsteenkap plaatsen Zoetermeer

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Zoetermeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een kap die het beste past bij uw schoorsteen portemonnee.

Rookkanaal aanleggen Zoetermeer

rookkanaal aanleggen Zoetermeer

Een rookkanaal aanleggen in Zoetermeer doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibel schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw kachelpijp veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een ervaren erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Zoetermeer

Keramische schoorsteen pot Zoetermeer

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Zoetermeer? Neem dan vrijblijvend contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Zoetermeer

Schoorsteen roet verwijderen Zoetermeer

Schoorsteen roet verwijderen in Zoetermeer kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Zoetermeer

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die ook actief is in Zoetermeer.

Zoetermeer is een stad in de gemeente Zoetermeer, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Zoetermeer, postcode gebied 2703, 2704, 2705, 2706, 2707, 2708, 2709, 2710, 2714, 2720, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken prettig in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker tevreden over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U belt direct naar een vriendelijke specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw kort bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u woont, en waarmee Willem u mee kunt helpen. Bij voorbaat voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020