Lekkage Schoorsteen in Leiden?


Woonachtig in Leiden ? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Leiden


In Leiden willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, schoon maken coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Leiden

Lekkage Schoorsteen in Leiden

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Leiden? In de mooie gemeente "Alphen aan den Rijn", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over jarenlange ervaring als metselbedrijf. In Leiden (Zuid-Holland) zijn wij goed op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf


Jarenlange ervaring met:
βœ“ Schoorstenen βœ“ Rookkanaal
βœ“ Metselwerk βœ“ Loketten loodwerk βœ“ Schoorsteenpot βœ“ Schoorsteenkap βœ“ Schoorsteen Sierkap βœ“ Nokvorsten βœ“ Dakpannen βœ“ Gevels βœ“ Muren βœ“ Stooktoestellen βœ“ Dakgoten βœ“ Huis daken βœ“ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
βœ“ Schoorsteen Plaatsen βœ“ Metselen βœ“ Voegwerk βœ“ Renovatie βœ“ Repareren βœ“ Verwijderen βœ“ Schoonmaken βœ“ Onderhoud βœ“ Impregneren βœ“ Inspectie βœ“ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist


Wat wij doen wie wij zijn:
βœ“ Dak en Schoorsteenspecialist βœ“ Schoorsteen Bouwbedrijf βœ“ Aanemerij βœ“ Dak en schoorsteenspecialist βœ“ Voegbedrijf βœ“ Hoogwerker βœ“ Jarenlange ervaring βœ“ Breed inzetbaar βœ“ Veilige werkers βœ“ Aansprakelijkheid verzekert βœ“ Volgens veiligheid voorschriften βœ“ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
βœ“ Een vriendelijke reactie βœ“ Vrijblijvend gratis gesprek βœ“ Kosten bewust βœ“ Gratis offerte βœ“ Vrijblijvend advies βœ“ Positieve referenties βœ“ Bouw vergunning βœ“ Garantie 5 jaar βœ“ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Leiden

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Leiden - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Leiden - Als ervaren metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Leiden - Wij metselen voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Inzetbaar voor ieder type steen voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Leiden - Regelmatig inspecteren wij schoorstenen voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparatie (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Leiden - Ervaren erkend met het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Leiden - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Leiden - Het slopen afvoeren van uw oude schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop vergunning (gemeentelijk).
  8. Rookkanaal aanleggen Leiden - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden geΓ―nstalleerd (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Leiden - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoogst mogelijke kwaliteit nette oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen roet verwijderen Leiden - Het met regelmaat goed schoonmaken weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk schoonmaken weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Leiden

Schoorsteen lekkage Leiden

Schoorsteen lekkage in Leiden zal meestal ontstaan door het verweren afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en zal (uiteindelijk) afbrokkelen gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Leiden kunnen wij uw dak lekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Leiden

Schoorsteen laten metselen Leiden

Een nieuwe schoorsteen metselen in Leiden, is simpelweg de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege de installatie van een nieuw stooktoestel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Leiden

Schoorsteen voegen Leiden

Schoorsteen voegen in Leiden kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk.

Schoorsteen renovatie Leiden

Schoorsteen renovatie Leiden

Schoorsteen renovatie in Leiden wordt veilig en vakkundig gedaan in Leiden door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Leiden

Schoorsteen reparatie Leiden

Voor schoorsteen reparatie in Leiden zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Leiden

Schoorsteen verwijderen Leiden

Een schoorsteen verwijderen in Leiden kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking.

Schoorsteenkap plaatsen Leiden

Schoorsteenkap plaatsen Leiden

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Leiden? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Leiden

rookkanaal aanleggen Leiden

Een rookkanaal aanleggen in Leiden doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibel rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Leiden

Keramische schoorsteen pot Leiden

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Leiden? Neem dan het beste contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Leiden

Schoorsteen roet verwijderen Leiden

Schoorsteen roet verwijderen in Leiden kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Leiden

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Leiden.

Leiden is een dorp in de gemeente Alphen aan den Rijn, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Leiden, postcode 2445, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken aangenaam in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima onderneming, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker tevreden met het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U spreekt direct met een spontane specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u zit, en waarmee Willem u mee kunt helpen. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright Β© Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020