Lekkage Schoorsteen in Rijnsburg?


Woont u in Rijnsburg? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Rijnsburg


Ook in Rijnsburg willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, schoon maken /of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Rijnsburg

Lekkage Schoorsteen Rijnsburg snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Rijnsburg? In de leuke gemeente "Katwijk", zijn wij vaak te vinden. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als metselbedrijf. In Rijnsburg (Zuid-Holland) zijn wij goed bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf


Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal
✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist


Wat wij doen wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Rijnsburg

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Rijnsburg - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Rijnsburg - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Rijnsburg - Wij metselen voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg en terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Rijnsburg - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparatie (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Rijnsburg - Erkend en ervaren met het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Rijnsburg - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Rijnsburg - Het weghalen van een kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Rijnsburg - Wij weten uiteraard precies hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden aangesloten (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Rijnsburg - Vakkundig en met garantie verwijderen vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren top kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen roet verwijderen Rijnsburg - Het regelmatig goed reinigen verwijderen van mossen algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Rijnsburg

Schoorsteen lekkage Rijnsburg

Schoorsteen lekkage in Rijnsburg zal meestal ontstaan vanwege het verweren afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen wind en zal (uiteindelijk) afbrokkelen gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Rijnsburg kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Rijnsburg

Schoorsteen laten metselen Rijnsburg

Een nieuwe schoorsteen metselen in Rijnsburg, is altijd een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege het installeren van een nieuw stooktoestel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Rijnsburg

Schoorsteen voegen Rijnsburg

Schoorsteen voegen in Rijnsburg kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden.

Schoorsteen renovatie Rijnsburg

Schoorsteen renovatie Rijnsburg

Schoorsteen renovatie in Rijnsburg wordt veilig en erkend uitgevoerd in Rijnsburg door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Rijnsburg

Schoorsteen reparatie Rijnsburg

Voor schoorsteen reparatie in Rijnsburg kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Rijnsburg

Schoorsteen verwijderen Rijnsburg

Een schoorsteen verwijderen in Rijnsburg kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmerd. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakpannen.

Schoorsteenkap plaatsen Rijnsburg

Schoorsteenkap plaatsen Rijnsburg

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Rijnsburg? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een kap die het beste past bij uw schoorsteen portemonnee.

Rookkanaal aanleggen Rijnsburg

rookkanaal aanleggen Rijnsburg

Een rookkanaal aanleggen in Rijnsburg doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibel rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Rijnsburg

Keramische schoorsteen pot Rijnsburg

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Rijnsburg? Neem dan het beste contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Rijnsburg

Schoorsteen roet verwijderen Rijnsburg

Verwijderen van schoorsteen roet in Rijnsburg kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Rijnsburg

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die tevens actief is in Rijnsburg.

Rijnsburg is een woonplaats in de gemeente Katwijk, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Rijnsburg, postcode 2230, 2231, kunt u ons tegen komen kunnen u op deze locatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken leuk in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed bedrijf, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima blij over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen gratis langs voor een bezoek. U belt direct naar een spontane Willem.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw kort bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020