Schoorsteen Lekkage in Roelofarendsveen?


Woont u in Roelofarendsveen? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Roelofarendsveen


In Roelofarendsveen kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, schoon maken coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Roelofarendsveen

Schoorsteen Lekkage in Roelofarendsveen snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Roelofarendsveen? In de mooie gemeente "Kaag and Braassem", zijn wij vaak te vinden. Wij beschikken over jarenlange ervaring als metselbedrijf. In Roelofarendsveen (Zuid-Holland) zijn wij goed op de hoogte van de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf


Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal
✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist


Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede reviews ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Roelofarendsveen

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u uitstekend van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Roelofarendsveen - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Roelofarendsveen - Als ervaren metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Roelofarendsveen - Wij metselen voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Bekend met type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Roelofarendsveen - Met regelmaat controleren wij schoorstenen voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparaties (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Roelofarendsveen - Erkend en ervaren in het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Roelofarendsveen - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Roelofarendsveen - Het slopen afvoeren van een kapotte schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (gemeentelijk).
  8. Rookkanaal aanleggen Roelofarendsveen - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden aangesloten (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Roelofarendsveen - Vakkundig en met garantie verwijderen vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. Wij leveren top kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen roet verwijderen Roelofarendsveen - Het regelmatig grondig schoonmaken weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Roelofarendsveen

Schoorsteen lekkage Roelofarendsveen

Schoorsteen lekkage in Roelofarendsveen onstaat meestal vanwege het verweren afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan weersomstandigheden en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Roelofarendsveen kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Roelofarendsveen

Schoorsteen laten metselen Roelofarendsveen

Een nieuwe schoorsteen metselen in Roelofarendsveen, is altijd de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege het installeren van een nieuw stooktoestel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Roelofarendsveen

Schoorsteen voegen Roelofarendsveen

Schoorsteen voegen in Roelofarendsveen kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Schoorsteen renovatie Roelofarendsveen

Schoorsteen renovatie Roelofarendsveen

Schoorsteen renovatie in Roelofarendsveen wordt erkend en veilig gedaan in Roelofarendsveen door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Roelofarendsveen

Schoorsteen reparatie Roelofarendsveen

Voor schoorsteen reparatie in Roelofarendsveen zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Roelofarendsveen

Schoorsteen verwijderen Roelofarendsveen

Een schoorsteen verwijderen in Roelofarendsveen kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking.

Schoorsteenkap plaatsen Roelofarendsveen

Schoorsteenkap plaatsen Roelofarendsveen

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Roelofarendsveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Roelofarendsveen

rookkanaal aanleggen Roelofarendsveen

Een rookkanaal aanleggen in Roelofarendsveen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibel rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Roelofarendsveen

Keramische schoorsteen pot Roelofarendsveen

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Roelofarendsveen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Roelofarendsveen

Schoorsteen roet verwijderen Roelofarendsveen

Verwijderen van schoorsteen roet in Roelofarendsveen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Roelofarendsveen

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die ook werkt in Roelofarendsveen.

Roelofarendsveen is een dorp in de gemeente Kaag and Braassem, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Roelofarendsveen, postcode 2370, 2371, kunt u ons tegen komen zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken leuk als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed bedrijf, prettige mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer blij met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en betrouwbaar Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen gratis langs voor een bezoek. U spreekt direct met een spontane Willem van der Meij.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat Willem weten; wat uw naam is, waar u woont, en waarmee Willem u mee kunt helpen. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020