Lekkage Schoorsteen in Voorhout?


Woont u in Voorhout? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Voorhout


Ook in Voorhout willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, repareren, reinigen impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Voorhout

Schoorsteen Lekkage Voorhout snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Voorhout? In de mooie gemeente "Teylingen", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels jarenlange werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Voorhout (Zuid-Holland) zijn wij goed op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf


Erkend en ervaren met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanaal
✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist


Wat wij doen wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Voorhout

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Voorhout - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Voorhout - Als ambachtelijk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Voorhout - Wij metselen voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Bekend met type steen voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Voorhout - Met regelmaat controleren wij schoorsteen rookkanalen voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparaties (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Voorhout - Ervaren erkend met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Voorhout - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Voorhout - Het weghalen van een lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (gemeentelijk).
  8. Rookkanaal aanleggen Voorhout - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden geplaatst (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Voorhout - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit nette oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen roet verwijderen Voorhout - Het regelmatig goed reinigen verwijderen van mossen algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Voorhout

Schoorsteen lekkage Voorhout

Schoorsteen lekkage in Voorhout zal meestal ontstaan door het verweren afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Voorhout kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Voorhout

Schoorsteen laten metselen Voorhout

Een nieuwe schoorsteen metselen in Voorhout, is altijd de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege het installeren van een nieuwe kachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Voorhout

Schoorsteen voegen Voorhout

Schoorsteen voegen in Voorhout kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk.

Schoorsteen renovatie Voorhout

Schoorsteen renovatie Voorhout

Schoorsteen renovatie in Voorhout wordt veilig en erkend uitgevoerd in Voorhout door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Voorhout

Schoorsteen reparatie Voorhout

Voor schoorsteen reparatie in Voorhout zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Voorhout

Schoorsteen verwijderen Voorhout

Een schoorsteen verwijderen in Voorhout kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmerd. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen.

Schoorsteenkap plaatsen Voorhout

Schoorsteenkap plaatsen Voorhout

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Voorhout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Voorhout

rookkanaal aanleggen Voorhout

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Voorhout doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibel rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Voorhout

Keramische schoorsteen pot Voorhout

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Voorhout? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Voorhout

Schoorsteen roet verwijderen Voorhout

Verwijderen van schoorsteen roet in Voorhout kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Voorhout

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook werkzaam is in Voorhout.

Voorhout is een woonplaats van de gemeente Teylingen, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Voorhout, postcode gebied 2215, zijn wij vaak te vinden en kunnen u op deze locatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken leuk als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed onderneming, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker tevreden met het resultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook goed advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U spreekt direct met een spontane Willem van der Meij.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u zit, en waarmee Willem u mee kunt helpen. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020