Schoorsteen Lekkage in Baambrugge?

Woonachtig in Baambrugge? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Baambrugge

Met name in Baambrugge willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, reparatie, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Baambrugge

Lekkage Schoorsteen in Baambrugge snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Baambrugge? In de Hollandse gemeente "De Ronde Venen", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over vele jaren ervaring als metselbedrijf. In Baambrugge (Utrecht) is ons team goed bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Baambrugge

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Baambrugge - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Baambrugge - Als ambachtelijk metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Baambrugge - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Baambrugge - Regelmatig bekijken wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Baambrugge - Ervaren en erkend in het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Baambrugge - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
 7. Schoorsteen verwijderen Baambrugge - Het weghalen van een lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Baambrugge - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden aangesloten (op een erkende en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Baambrugge - Erkend en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Baambrugge - Het met regelmaat grondig reinigen en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Baambrugge

Schoorsteen lekkage Baambrugge

Schoorsteen lekkage in Baambrugge onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Baambrugge kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Baambrugge

Schoorsteen laten metselen Baambrugge

Een nieuwe schoorsteen metselen in Baambrugge, is simpelweg de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege de installatie van een nieuwe kachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Baambrugge

Schoorsteen voegen Baambrugge

Schoorsteen voegen in Baambrugge doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Baambrugge

Schoorsteen renovatie Baambrugge

Schoorsteen renovatie in Baambrugge wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Baambrugge door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Baambrugge

Schoorsteen reparatie Baambrugge

Voor schoorsteen reparatie in Baambrugge zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Baambrugge

Schoorsteen verwijderen Baambrugge

Een schoorsteen verwijderen in Baambrugge kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Baambrugge

Schoorsteenkap plaatsen Baambrugge

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Baambrugge? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een bezoek afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Baambrugge

rookkanaal aanleggen Baambrugge

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Baambrugge doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookkanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Baambrugge

Keramische schoorsteen pot Baambrugge

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Baambrugge? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Baambrugge

Schoorsteen roet verwijderen Baambrugge

Schoorsteen roet verwijderen in Baambrugge kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Baambrugge

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die tevens werkzaam is in Baambrugge.

Baambrugge is een buurtschap van de gemeente De Ronde Venen, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Baambrugge, postcode 1396, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en prettig in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker tevreden met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en betrouwbaar Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen ook langs voor een gratis bezoek. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw kort text-bericht. Laat ons gerust weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag wil. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige multiple-choice formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 25 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020