Lekkage Schoorsteen in Blauwkapel?

Woonachtig in Blauwkapel? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Blauwkapel

In Blauwkapel kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) slopen, vervangen, voegen, metselen, reparatie, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Blauwkapel

Schoorsteen Lekkage Blauwkapel snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Blauwkapel? In de Hollandse gemeente "De Bilt", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Blauwkapel (Utrecht) is ons team prima bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Blauwkapel

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u uitstekend van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Blauwkapel - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Blauwkapel - Als ambachtelijk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
 3. Schoorsteen voegen Blauwkapel - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Blauwkapel - Met regelmaat inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Blauwkapel - Erkend en ervaren in het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Blauwkapel - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen Blauwkapel - Het slopen en afvoeren van uw lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Blauwkapel - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden geplaatst (op een erkende en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Blauwkapel - Erkend en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op top kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Blauwkapel - Het met regelmaat grondig schoonmaken en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Blauwkapel

Schoorsteen lekkage Blauwkapel

Schoorsteen lekkage in Blauwkapel zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan weersomstandigheden dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Blauwkapel kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Blauwkapel

Schoorsteen laten metselen Blauwkapel

Een nieuwe schoorsteen metselen in Blauwkapel, is altijd een goede methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege het installeren van een nieuw stooktoestel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Blauwkapel

Schoorsteen voegen Blauwkapel

Schoorsteen voegen in Blauwkapel kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Blauwkapel

Schoorsteen renovatie Blauwkapel

Schoorsteen renovatie in Blauwkapel wordt erkend en veilig gedaan in Blauwkapel door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een gratis en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Blauwkapel

Schoorsteen reparatie Blauwkapel

Voor schoorsteen reparatie in Blauwkapel kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Blauwkapel

Schoorsteen verwijderen Blauwkapel

Een schoorsteen verwijderen in Blauwkapel kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Blauwkapel

Schoorsteenkap plaatsen Blauwkapel

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Blauwkapel? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Blauwkapel

rookkanaal aanleggen Blauwkapel

Een rookkanaal aanleggen in Blauwkapel doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Blauwkapel

Keramische schoorsteen pot Blauwkapel

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Blauwkapel? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Blauwkapel

Schoorsteen roet verwijderen Blauwkapel

Verwijderen van schoorsteen roet in Blauwkapel kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Blauwkapel

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Blauwkapel.

Blauwkapel is een statistische wijk van de gemeente De Bilt, een Nederlandse plaats in de provincie Utrecht.

In Blauwkapel, postcode 3737, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en aangenaam als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer blij met het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een informatief text-bericht. Laat Willem graag weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 29 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020