Schoorsteen Lekkage in Lange Linschoten?

Woonachtig in Lange Linschoten? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als erkend voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Lange Linschoten

Met name in Lange Linschoten willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) slopen, renoveren, voegen, metselen, reparatie, reinigen en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Lange Linschoten

Lekkage Schoorsteen in Lange Linschoten snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Lange Linschoten? In de mooie gemeente "Oudewater", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Lange Linschoten (Utrecht) is ons team prima bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookgaskanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Lange Linschoten

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Lange Linschoten - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Lange Linschoten - Als ervaren metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Lange Linschoten - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en/of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Lange Linschoten - Met regelmaat bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Lange Linschoten - Erkend en ervaren met het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Lange Linschoten - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Lange Linschoten - Het weghalen van een oude schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Lange Linschoten - Uiteraard weten exact hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden aangesloten (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Lange Linschoten - Erkend en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op top kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Lange Linschoten - Het regelmatig goed schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Lange Linschoten

Schoorsteen lekkage Lange Linschoten

Schoorsteen lekkage in Lange Linschoten zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metsel en voegbedrijf in Lange Linschoten kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Lange Linschoten

Schoorsteen laten metselen Lange Linschoten

Een nieuwe schoorsteen metselen in Lange Linschoten, is altijd de beste methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Lange Linschoten

Schoorsteen voegen Lange Linschoten

Schoorsteen voegen in Lange Linschoten kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Lange Linschoten

Schoorsteen renovatie Lange Linschoten

Schoorsteen renovatie in Lange Linschoten wordt veilig en vakkundig gedaan in Lange Linschoten door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Lange Linschoten

Schoorsteen reparatie Lange Linschoten

Voor schoorsteen reparatie in Lange Linschoten zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Lange Linschoten

Schoorsteen verwijderen Lange Linschoten

Een schoorsteen verwijderen in Lange Linschoten kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Lange Linschoten

Schoorsteenkap plaatsen Lange Linschoten

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Lange Linschoten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Lange Linschoten

rookkanaal aanleggen Lange Linschoten

Een rookkanaal aanleggen in Lange Linschoten doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Lange Linschoten

Keramische schoorsteen pot Lange Linschoten

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Lange Linschoten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Lange Linschoten

Schoorsteen roet verwijderen Lange Linschoten

Verwijderen van schoorsteen roet in Lange Linschoten kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Lange Linschoten

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Lange Linschoten.

Lange Linschoten is een buurtschap van de gemeente Oudewater, een Hollandse plaats in provincie Utrecht.

In Lange Linschoten, postcode gebied 3425, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en leuk in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima blij met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van goed advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw informatief bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag zou willen. Vriendelijk dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 15 April 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020