Schoorsteen Lekkage in Zijderveld?

Woont u in Zijderveld? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Zijderveld

Ook in Zijderveld willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, repareren, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Zijderveld

Lekkage Schoorsteen in Zijderveld snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Zijderveld? In de leuke gemeente "Vijfheerenlanden", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Zijderveld (Utrecht) zijn wij prima bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
‚ústSchoorstenen ‚ústRookkanalen ‚ústNieuw metselwerk ‚ústLoketten loodwerk ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegwerk ‚ústRenovatie ‚ústReparatie ‚ústVerwijderen ‚ústHoge waterdruk reinigen ‚ústOnderhoud ‚ústImpregneren ‚ústInspectie ‚ústSchade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústSchoorsteen Metselbedrijf ‚ústAannemer ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoeger ‚ústHoogwerker ‚ústRuime ervaring ‚ústBreed inzetbaar ‚ústWerkt veilig ‚ústAansprakelijkheid verzekert ‚ústLokale bouwvoorschriften ‚ústKosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
‚ústSnelle reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten bewust ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústVrijblijvend advies ‚ústGoede referenties ‚ústBouw vergunning ‚ústGarantie 5 jaar ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Zijderveld

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Zijderveld - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Zijderveld - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Zijderveld - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Zijderveld - Regelmatig inspecteren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Zijderveld - Erkend en ervaren in het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Zijderveld - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Zijderveld - Het slopen en afvoeren van een oude schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Zijderveld - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden geinstalleerd (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Zijderveld - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoge kwaliteit schone dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Zijderveld - Het regelmatig grondig reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Zijderveld

Schoorsteen lekkage Zijderveld

Schoorsteen lekkage in Zijderveld zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan weersomstandigheden dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Zijderveld kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Zijderveld

Schoorsteen laten metselen Zijderveld

Een nieuwe schoorsteen metselen in Zijderveld, is altijd de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege de installatie van een nieuw stooktoestel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Zijderveld

Schoorsteen voegen Zijderveld

Schoorsteen voegen in Zijderveld kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Zijderveld

Schoorsteen renovatie Zijderveld

Schoorsteen renovatie in Zijderveld wordt erkend en veilig gedaan in Zijderveld door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Zijderveld

Schoorsteen reparatie Zijderveld

Voor schoorsteen reparatie in Zijderveld kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Zijderveld

Schoorsteen verwijderen Zijderveld

Een schoorsteen verwijderen in Zijderveld kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Zijderveld

Schoorsteenkap plaatsen Zijderveld

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Zijderveld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een bezoek afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Zijderveld

rookkanaal aanleggen Zijderveld

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Zijderveld doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na de installatie wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Zijderveld

Keramische schoorsteen pot Zijderveld

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Zijderveld? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Zijderveld

Schoorsteen roet verwijderen Zijderveld

Schoorsteen roet verwijderen in Zijderveld kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Zijderveld

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Zijderveld.

Zijderveld is een dorp van de gemeente Vijfheerenlanden, een Hollandse plaats in de provincie Utrecht.

In Zijderveld, postcode gebied 4122, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en aangenaam als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima tevreden met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen gratis langs voor een bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een informatief bericht. Laat Willem graag weten; hoe u heet, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 11 February 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020