Schoorsteen Lekkage in Aan de Zuwe?

Woont u in Aan de Zuwe? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als vakkundig metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Aan de Zuwe

Met name in Aan de Zuwe kunnen wij uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, reinigen en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Aan de Zuwe

Lekkage Schoorsteen Aan de Zuwe snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Aan de Zuwe? In de mooie gemeente "De Ronde Venen", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als metsel en voegbedrijf. In Aan de Zuwe (Utrecht) zijn wij prima bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve reviews ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Aan de Zuwe

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Aan de Zuwe - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Aan de Zuwe - Als ambachtelijk metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Aan de Zuwe - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Aan de Zuwe - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Aan de Zuwe - Ervaren en erkend met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Aan de Zuwe - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Aan de Zuwe - Het weghalen van uw oude schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Aan de Zuwe - Vanzelfsprekend weten wij precies hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden aangesloten (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Aan de Zuwe - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. Wij leveren hoge kwaliteit nette dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Aan de Zuwe - Het met regelmaat grondig reinigen en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Aan de Zuwe

Schoorsteen lekkage Aan de Zuwe

Schoorsteen lekkage in Aan de Zuwe onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metsel en voegbedrijf in Aan de Zuwe kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Aan de Zuwe

Schoorsteen laten metselen Aan de Zuwe

Een nieuwe schoorsteen metselen in Aan de Zuwe, is simpelweg een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege het installeren van een nieuwe kachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Aan de Zuwe

Schoorsteen voegen Aan de Zuwe

Schoorsteen voegen in Aan de Zuwe kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Aan de Zuwe

Schoorsteen renovatie Aan de Zuwe

Schoorsteen renovatie in Aan de Zuwe wordt erkend en veilig gedaan in Aan de Zuwe door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Aan de Zuwe

Schoorsteen reparatie Aan de Zuwe

Voor schoorsteen reparatie in Aan de Zuwe kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Aan de Zuwe

Schoorsteen verwijderen Aan de Zuwe

Een schoorsteen verwijderen in Aan de Zuwe kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Aan de Zuwe

Schoorsteenkap plaatsen Aan de Zuwe

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Aan de Zuwe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een bezoek afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Aan de Zuwe

rookkanaal aanleggen Aan de Zuwe

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Aan de Zuwe doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Aan de Zuwe

Keramische schoorsteen pot Aan de Zuwe

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Aan de Zuwe? Neem dan gratis contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Aan de Zuwe

Schoorsteen roet verwijderen Aan de Zuwe

Verwijderen van schoorsteen roet in Aan de Zuwe kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Aan de Zuwe

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Aan de Zuwe.

Aan de Zuwe is een buurtschap in de gemeente De Ronde Venen, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Aan de Zuwe, postcode 3648, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker blij met het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat ons gerust weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag wil. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 2 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020