Schoorsteen Lekkage in Bunschoten-Spakenburg?

Woont u in Bunschoten-Spakenburg? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Bunschoten-Spakenburg

Met name in Bunschoten-Spakenburg kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) slopen, renoveren, voegen, metselen, repareren, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Bunschoten-Spakenburg

Schoorsteen Lekkage Bunschoten-Spakenburg snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Bunschoten-Spakenburg? In de leuke gemeente "Bunschoten", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over jarenlange ervaring als metsel en voegbedrijf. In Bunschoten-Spakenburg (Utrecht) is ons team prima op de hoogte van de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Bunschoten-Spakenburg

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u uitstekend van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Bunschoten-Spakenburg - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Bunschoten-Spakenburg - Als ambachtelijk metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
 3. Schoorsteen voegen Bunschoten-Spakenburg - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Bunschoten-Spakenburg - Regelmatig controleren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Bunschoten-Spakenburg - Erkend en ervaren in de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Bunschoten-Spakenburg - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Bunschoten-Spakenburg - Het weghalen van een oude schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Bunschoten-Spakenburg - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geplaatst (op een veilige en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Bunschoten-Spakenburg - Erkend en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Bunschoten-Spakenburg - Het met regelmaat goed reinigen en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Bunschoten-Spakenburg

Schoorsteen lekkage Bunschoten-Spakenburg

Schoorsteen lekkage in Bunschoten-Spakenburg onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Bunschoten-Spakenburg kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Bunschoten-Spakenburg

Schoorsteen laten metselen Bunschoten-Spakenburg

Een nieuwe schoorsteen metselen in Bunschoten-Spakenburg, is simpelweg de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege het installeren van een nieuwe houtkachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Bunschoten-Spakenburg

Schoorsteen voegen Bunschoten-Spakenburg

Schoorsteen voegen in Bunschoten-Spakenburg doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen voegbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Bunschoten-Spakenburg

Schoorsteen renovatie Bunschoten-Spakenburg

Schoorsteen renovatie in Bunschoten-Spakenburg wordt erkend en veilig uitgevoerd in Bunschoten-Spakenburg door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Bunschoten-Spakenburg

Schoorsteen reparatie Bunschoten-Spakenburg

Voor schoorsteen reparatie in Bunschoten-Spakenburg kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Bunschoten-Spakenburg

Schoorsteen verwijderen Bunschoten-Spakenburg

Een schoorsteen verwijderen in Bunschoten-Spakenburg kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Bunschoten-Spakenburg

Schoorsteenkap plaatsen Bunschoten-Spakenburg

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Bunschoten-Spakenburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak nu een bezoek afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Bunschoten-Spakenburg

rookkanaal aanleggen Bunschoten-Spakenburg

Een rookkanaal aanleggen in Bunschoten-Spakenburg doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Bunschoten-Spakenburg

Keramische schoorsteen pot Bunschoten-Spakenburg

Keramische schoorsteen pot kapot in Bunschoten-Spakenburg? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Bunschoten-Spakenburg

Schoorsteen roet verwijderen Bunschoten-Spakenburg

Verwijderen van schoorsteen roet in Bunschoten-Spakenburg doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Bunschoten-Spakenburg

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die tevens actief is in Bunschoten-Spakenburg.

Bunschoten-Spakenburg is een dorp in de gemeente Bunschoten, een Hollandse plaats in provincie Utrecht.

In Bunschoten-Spakenburg, postcode 3751-3752, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker tevreden over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen ook langs voor een gratis bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw informatief text-bericht. Laat Willem gerust weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag wil. Vriendelijk dank voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 24 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020