Lekkage Schoorsteen in Portengen?

Woont u in Portengen? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als erkend metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Portengen

Met name in Portengen kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, reinigen en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Portengen

Lekkage Schoorsteen in Portengen snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Portengen? In de Hollandse gemeente "Stichtse Vecht", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over vele jaren ervaring als metsel en voegbedrijf. In Portengen (Utrecht) is ons team prima op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Portengen

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Portengen - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Portengen - Als ervaren metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
 3. Schoorsteen voegen Portengen - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals bijv.; snijvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en/of terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Portengen - Met regelmaat bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Portengen - Erkend en ervaren met het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Portengen - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen Portengen - Het slopen en afvoeren van uw oude schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Portengen - Uiteraard weten exact hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden geplaatst (op een veilige en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Portengen - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op top kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Portengen - Het met regelmaat goed reinigen en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Portengen

Schoorsteen lekkage Portengen

Schoorsteen lekkage in Portengen onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Portengen kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Portengen

Schoorsteen laten metselen Portengen

Een nieuwe schoorsteen metselen in Portengen, is simpelweg een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij de installatie van een nieuw stooktoestel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Portengen

Schoorsteen voegen Portengen

Schoorsteen voegen in Portengen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Portengen

Schoorsteen renovatie Portengen

Schoorsteen renovatie in Portengen wordt veilig en erkend uitgevoerd in Portengen door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Portengen

Schoorsteen reparatie Portengen

Voor schoorsteen reparatie in Portengen zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Portengen

Schoorsteen verwijderen Portengen

Een schoorsteen verwijderen in Portengen kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Portengen

Schoorsteenkap plaatsen Portengen

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Portengen? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Portengen

rookkanaal aanleggen Portengen

Een rookkanaal aanleggen in Portengen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Portengen

Keramische schoorsteen pot Portengen

Keramische schoorsteen pot kapot in Portengen? Neem dan gratis contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Portengen

Schoorsteen roet verwijderen Portengen

Schoorsteen roet verwijderen in Portengen kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Portengen

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die ook actief is in Portengen.

Portengen is een buurtschap van de gemeente Stichtse Vecht, een Hollandse plaats in provincie Utrecht.

In Portengen, postcode 3628, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en leuk in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima bedrijf, prettige medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en betrouwbaar Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een kort bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 15 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020