Lekkage Schoorsteen in Gerverscop?

Woont u in Gerverscop? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Gerverscop

In Gerverscop willen wij graag uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, schoon maken en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Gerverscop

Lekkage Schoorsteen in Gerverscop snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Gerverscop? In de Hollandse gemeente "Woerden", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Gerverscop (Utrecht) is ons team goed op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Gerverscop

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Gerverscop - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Gerverscop - Als ervaren metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Gerverscop - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg en/of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Gerverscop - Regelmatig controleren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Gerverscop - Ervaren en erkend in de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Gerverscop - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Gerverscop - Het weghalen van uw oude schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Gerverscop - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden geinstalleerd (op een veilige en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Gerverscop - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit nette dienstverlening met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Gerverscop - Het regelmatig grondig schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Gerverscop

Schoorsteen lekkage Gerverscop

Schoorsteen lekkage in Gerverscop onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Gerverscop kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Gerverscop

Schoorsteen laten metselen Gerverscop

Een nieuwe schoorsteen metselen in Gerverscop, is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij de installatie van een nieuw stooktoestel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Gerverscop

Schoorsteen voegen Gerverscop

Schoorsteen voegen in Gerverscop kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Gerverscop

Schoorsteen renovatie Gerverscop

Schoorsteen renovatie in Gerverscop wordt veilig en erkend uitgevoerd in Gerverscop door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Gerverscop

Schoorsteen reparatie Gerverscop

Voor schoorsteen reparatie in Gerverscop zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Gerverscop

Schoorsteen verwijderen Gerverscop

Een schoorsteen verwijderen in Gerverscop kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Gerverscop

Schoorsteenkap plaatsen Gerverscop

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Gerverscop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Gerverscop

rookkanaal aanleggen Gerverscop

Een rookkanaal aanleggen in Gerverscop doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Gerverscop

Keramische schoorsteen pot Gerverscop

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Gerverscop? Neem dan gratis contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Gerverscop

Schoorsteen roet verwijderen Gerverscop

Schoorsteen roet verwijderen in Gerverscop kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Gerverscop

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die tevens werkzaam is in Gerverscop.

Gerverscop is een woonplaats in de gemeente Woerden, een Hollandse plaats in provincie Utrecht.

In Gerverscop, postcode 3481, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima onderneming, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker tevreden met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van goed advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw kort bericht. Laat Willem gerust weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 29 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020