Lekkage Schoorsteen in Cattenbroek?

Woonachtig in Cattenbroek? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Cattenbroek

Met name in Cattenbroek willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, repareren, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Cattenbroek

Schoorsteen Lekkage Cattenbroek snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Cattenbroek? In de leuke gemeente "Montfoort", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over vele jaren ervaring als metsel en voegbedrijf. In Cattenbroek (Utrecht) zijn wij prima bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede referenties ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Cattenbroek

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Cattenbroek - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Cattenbroek - Als ambachtelijk metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Cattenbroek - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en/of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Cattenbroek - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Cattenbroek - Ervaren en erkend met het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Cattenbroek - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Cattenbroek - Het weghalen van uw lekkende schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Cattenbroek - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden geinstalleerd (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Cattenbroek - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Cattenbroek - Het regelmatig grondig schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Cattenbroek

Schoorsteen lekkage Cattenbroek

Schoorsteen lekkage in Cattenbroek onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan weersomstandigheden dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Cattenbroek kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Cattenbroek

Schoorsteen laten metselen Cattenbroek

Een nieuwe schoorsteen metselen in Cattenbroek, is simpelweg de beste methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij het installeren van een nieuwe houtkachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Cattenbroek

Schoorsteen voegen Cattenbroek

Schoorsteen voegen in Cattenbroek kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Cattenbroek

Schoorsteen renovatie Cattenbroek

Schoorsteen renovatie in Cattenbroek wordt veilig en vakkundig gedaan in Cattenbroek door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, wat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Cattenbroek

Schoorsteen reparatie Cattenbroek

Voor schoorsteen reparatie in Cattenbroek kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Cattenbroek

Schoorsteen verwijderen Cattenbroek

Een schoorsteen verwijderen in Cattenbroek kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Cattenbroek

Schoorsteenkap plaatsen Cattenbroek

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Cattenbroek? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Cattenbroek

rookkanaal aanleggen Cattenbroek

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Cattenbroek doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookkanaal veilig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Cattenbroek

Keramische schoorsteen pot Cattenbroek

Keramische schoorsteen pot kapot in Cattenbroek? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Cattenbroek

Schoorsteen roet verwijderen Cattenbroek

Verwijderen van schoorsteen roet in Cattenbroek kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Cattenbroek

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die ook actief is in Cattenbroek.

Cattenbroek is een buurtschap in de gemeente Montfoort, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Cattenbroek, postcode 3461, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij met het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook goed advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een inhoudelijk text-bericht. Laat Willem graag weten; hoe u heet, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Bij voorbaat voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 3 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020