Lekkage Schoorsteen in Lage Vuursche?

Woonachtig in Lage Vuursche? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Lage Vuursche

Ook in Lage Vuursche kunnen wij uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, renoveren, voegen, metselen, repareren, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Lage Vuursche

Lekkage Schoorsteen Lage Vuursche snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Lage Vuursche? In de Hollandse gemeente "Baarn", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over jarenlange ervaring als metsel en voegbedrijf. In Lage Vuursche (Utrecht) zijn wij prima bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
‚ústSchoorsteen ‚ústRookkanalen ‚ústMetselwerk ‚ústLoketten loodwerk ‚ústKeramische schoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegen ‚ústRenovatie ‚ústRepareren ‚ústSchoorsteen slopen ‚ústReiniging ‚ústOnderhouden ‚ústImpregneren ‚ústInspectie ‚ústSchade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústErkend Schoorsteen Metselbedrijf ‚ústAannemer ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoegbedrijf ‚ústHoogwerker ‚ústRuime ervaring ‚ústAllround inzetbaar ‚ústWerkt veilig ‚ústBedrijfsaansprakelijk ‚ústLokale bouwvoorschriften ‚ústKosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
‚ústSnelle reactie ‚ústGratis telefonisch gesprek ‚úď Kosten effectief ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústVrijblijvend advies ‚ústGoede referenties ‚ústVergunning advies ‚ústGarantie 5 jaar ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Lage Vuursche

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Lage Vuursche - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig helpen.
 2. Schoorsteen metselen Lage Vuursche - Als erkend metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
 3. Schoorsteen voegen Lage Vuursche - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg en/of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Lage Vuursche - Regelmatig controleren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Lage Vuursche - Ervaren en erkend met het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Lage Vuursche - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen Lage Vuursche - Het weghalen van uw kapotte schoorsteen is meestal een vuile en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Lage Vuursche - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden aangesloten (op een veilige en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Lage Vuursche - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op top kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Lage Vuursche - Het regelmatig grondig schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Lage Vuursche

Schoorsteen lekkage Lage Vuursche

Schoorsteen lekkage in Lage Vuursche onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan weersomstandigheden dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Lage Vuursche kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Lage Vuursche

Schoorsteen laten metselen Lage Vuursche

Een nieuwe schoorsteen metselen in Lage Vuursche, is altijd een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij het installeren van een nieuw stooktoestel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Lage Vuursche

Schoorsteen voegen Lage Vuursche

Schoorsteen voegen in Lage Vuursche kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen voegbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Lage Vuursche

Schoorsteen renovatie Lage Vuursche

Schoorsteen renovatie in Lage Vuursche wordt erkend en veilig uitgevoerd in Lage Vuursche door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Lage Vuursche

Schoorsteen reparatie Lage Vuursche

Voor schoorsteen reparatie in Lage Vuursche zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Lage Vuursche

Schoorsteen verwijderen Lage Vuursche

Een schoorsteen verwijderen in Lage Vuursche kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Lage Vuursche

Schoorsteenkap plaatsen Lage Vuursche

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Lage Vuursche? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak vandaag een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Lage Vuursche

rookkanaal aanleggen Lage Vuursche

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Lage Vuursche doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Lage Vuursche

Keramische schoorsteen pot Lage Vuursche

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Lage Vuursche? Neem dan het beste contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Lage Vuursche

Schoorsteen roet verwijderen Lage Vuursche

Schoorsteen roet verwijderen in Lage Vuursche kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Lage Vuursche

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Lage Vuursche.

Lage Vuursche is een dorp van de gemeente Baarn, een Hollandse plaats in de provincie Utrecht.

In Lage Vuursche, postcode gebied 3749, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker blij met het resultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook goed advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen gratis langs voor een kijk-bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk text-bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 19 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020