Lekkage Schoorsteen in Gieltjesdorp?

Woont u in Gieltjesdorp? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Gieltjesdorp

Ook in Gieltjesdorp willen wij graag uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, repareren, schoon maken en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Gieltjesdorp

Lekkage Schoorsteen Gieltjesdorp snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Gieltjesdorp? In de mooie gemeente "Stichtse Vecht", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over vele jaren ervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Gieltjesdorp (Utrecht) is ons team prima op de hoogte van de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede reviews ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Gieltjesdorp

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Gieltjesdorp - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
 2. Schoorsteen metselen Gieltjesdorp - Als enthousiaste metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
 3. Schoorsteen voegen Gieltjesdorp - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Gieltjesdorp - Regelmatig controleren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Gieltjesdorp - Ervaren en erkend met de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Gieltjesdorp - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
 7. Schoorsteen verwijderen Gieltjesdorp - Het weghalen van een lekkende schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Gieltjesdorp - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden geplaatst (op een erkende en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Gieltjesdorp - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op top kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Gieltjesdorp - Het met regelmaat grondig schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk schoonmaken en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Gieltjesdorp

Schoorsteen lekkage Gieltjesdorp

Schoorsteen lekkage in Gieltjesdorp onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan weersomstandigheden dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Gieltjesdorp kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Gieltjesdorp

Schoorsteen laten metselen Gieltjesdorp

Een nieuwe schoorsteen metselen in Gieltjesdorp, is altijd een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Gieltjesdorp

Schoorsteen voegen Gieltjesdorp

Schoorsteen voegen in Gieltjesdorp doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Gieltjesdorp

Schoorsteen renovatie Gieltjesdorp

Schoorsteen renovatie in Gieltjesdorp wordt veilig en erkend gedaan in Gieltjesdorp door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Gieltjesdorp

Schoorsteen reparatie Gieltjesdorp

Voor schoorsteen reparatie in Gieltjesdorp kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Gieltjesdorp

Schoorsteen verwijderen Gieltjesdorp

Een schoorsteen verwijderen in Gieltjesdorp kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Gieltjesdorp

Schoorsteenkap plaatsen Gieltjesdorp

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Gieltjesdorp? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een bezoek afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Gieltjesdorp

rookkanaal aanleggen Gieltjesdorp

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Gieltjesdorp doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na de installatie wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Gieltjesdorp

Keramische schoorsteen pot Gieltjesdorp

Keramische schoorsteen pot kapot in Gieltjesdorp? Neem dan het beste contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Gieltjesdorp

Schoorsteen roet verwijderen Gieltjesdorp

Verwijderen van schoorsteen roet in Gieltjesdorp kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Gieltjesdorp

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die tevens actief is in Gieltjesdorp.

Gieltjesdorp is een buurtschap in de gemeente Stichtse Vecht, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Gieltjesdorp, postcode 3628, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en leuk in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima onderneming, prettige medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker tevreden over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en betrouwbaar bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een inspectie. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een inhoudelijk text-bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag zou willen. Vriendelijk dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 23 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020