Lekkage Schoorsteen in Oud-Maarsseveen?

Woonachtig in Oud-Maarsseveen? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als vakkundig metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Oud-Maarsseveen

Ook in Oud-Maarsseveen willen wij graag uw schoorsteen (erkend en vakkundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, repareren, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Oud-Maarsseveen

Schoorsteen Lekkage in Oud-Maarsseveen snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Oud-Maarsseveen? In de Hollandse gemeente "Stichtse Vecht", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als metselbedrijf. In Oud-Maarsseveen (Utrecht) is ons team goed bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
‚ústSchoorsteen ‚ústRookgaskanaal ‚ústNieuw metselwerk ‚ústLood loketten ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegwerk ‚ústRenoveren ‚ústReparatie ‚ústVerwijderen ‚ústSchoonmaken ‚ústOnderhoud ‚ústImpregneren ‚ústInspectie ‚ústSchade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústSchoorsteen Bouwbedrijf ‚ústAanemerij ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoeger ‚ústHoogwerker ‚ústJarenlange ervaring ‚ústAllround inzetbaar ‚ústWerkt veilig ‚ústBedrijfsaansprakelijk ‚ústVolgens veiligheid voorschriften ‚ústSchoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
‚ústEen vriendelijke reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten effectief ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústVrijblijvend advies ‚ústGoede referenties ‚ústVergunning advies ‚úst5 jaar garantie ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Oud-Maarsseveen

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Oud-Maarsseveen - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u prima helpen.
 2. Schoorsteen metselen Oud-Maarsseveen - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
 3. Schoorsteen voegen Oud-Maarsseveen - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Oud-Maarsseveen - Regelmatig bekijken wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Oud-Maarsseveen - Erkend en ervaren met het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Oud-Maarsseveen - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen Oud-Maarsseveen - Het weghalen van een kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Oud-Maarsseveen - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden aangesloten (op een veilige en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Oud-Maarsseveen - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. Wij leveren top kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Oud-Maarsseveen - Het regelmatig goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Oud-Maarsseveen

Schoorsteen lekkage Oud-Maarsseveen

Schoorsteen lekkage in Oud-Maarsseveen zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Oud-Maarsseveen kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Oud-Maarsseveen

Schoorsteen laten metselen Oud-Maarsseveen

Een nieuwe schoorsteen metselen in Oud-Maarsseveen, is altijd de beste methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij de installatie van een nieuwe houtkachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Oud-Maarsseveen

Schoorsteen voegen Oud-Maarsseveen

Schoorsteen voegen in Oud-Maarsseveen kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Oud-Maarsseveen

Schoorsteen renovatie Oud-Maarsseveen

Schoorsteen renovatie in Oud-Maarsseveen wordt veilig en erkend gedaan in Oud-Maarsseveen door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Oud-Maarsseveen

Schoorsteen reparatie Oud-Maarsseveen

Voor schoorsteen reparatie in Oud-Maarsseveen zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Oud-Maarsseveen

Schoorsteen verwijderen Oud-Maarsseveen

Een schoorsteen verwijderen in Oud-Maarsseveen kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Oud-Maarsseveen

Schoorsteenkap plaatsen Oud-Maarsseveen

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Oud-Maarsseveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een bezoek afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Oud-Maarsseveen

rookkanaal aanleggen Oud-Maarsseveen

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Oud-Maarsseveen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Oud-Maarsseveen

Keramische schoorsteen pot Oud-Maarsseveen

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Oud-Maarsseveen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Oud-Maarsseveen

Schoorsteen roet verwijderen Oud-Maarsseveen

Schoorsteen roet verwijderen in Oud-Maarsseveen kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Oud-Maarsseveen

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Oud-Maarsseveen.

Oud-Maarsseveen is een buurtschap van de gemeente Stichtse Vecht, een Hollandse plaats in de provincie Utrecht.

In Oud-Maarsseveen, postcode gebied 3612, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en leuk in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima tevreden met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en betrouwbaar Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. Ook voorzien van goed advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een inspectie. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw inhoudelijk text-bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag wil. Vriendelijk dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 15 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020