Schoorsteen Lekkage in Achthoven-Oost?

Woont u in Achthoven-Oost? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als vakkundig metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Achthoven-Oost

In Achthoven-Oost willen wij graag uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, reinigen en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Achthoven-Oost

Schoorsteen Lekkage in Achthoven-Oost snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Achthoven-Oost? In de mooie gemeente "Montfoort", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als metselbedrijf. In Achthoven-Oost (Utrecht) zijn wij goed op de hoogte van de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Achthoven-Oost

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Achthoven-Oost - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Achthoven-Oost - Als ervaren metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Achthoven-Oost - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg en/of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Achthoven-Oost - Regelmatig bekijken wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Achthoven-Oost - Ervaren en erkend in het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Achthoven-Oost - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Achthoven-Oost - Het slopen en afvoeren van uw lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Achthoven-Oost - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden aangesloten (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Achthoven-Oost - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Achthoven-Oost - Het met regelmaat grondig reinigen en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Achthoven-Oost

Schoorsteen lekkage Achthoven-Oost

Schoorsteen lekkage in Achthoven-Oost onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Achthoven-Oost kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Achthoven-Oost

Schoorsteen laten metselen Achthoven-Oost

Een nieuwe schoorsteen metselen in Achthoven-Oost, is simpelweg de beste methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij de installatie van een nieuwe houtkachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Achthoven-Oost

Schoorsteen voegen Achthoven-Oost

Schoorsteen voegen in Achthoven-Oost doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voegbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Achthoven-Oost

Schoorsteen renovatie Achthoven-Oost

Schoorsteen renovatie in Achthoven-Oost wordt erkend en veilig gedaan in Achthoven-Oost door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Achthoven-Oost

Schoorsteen reparatie Achthoven-Oost

Voor schoorsteen reparatie in Achthoven-Oost zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Achthoven-Oost

Schoorsteen verwijderen Achthoven-Oost

Een schoorsteen verwijderen in Achthoven-Oost kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Achthoven-Oost

Schoorsteenkap plaatsen Achthoven-Oost

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Achthoven-Oost? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak vandaag een bezoek afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Achthoven-Oost

rookkanaal aanleggen Achthoven-Oost

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Achthoven-Oost doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Achthoven-Oost

Keramische schoorsteen pot Achthoven-Oost

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Achthoven-Oost? Neem dan gratis contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Achthoven-Oost

Schoorsteen roet verwijderen Achthoven-Oost

Schoorsteen roet verwijderen in Achthoven-Oost kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Achthoven-Oost

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die tevens actief is in Achthoven-Oost.

Achthoven-Oost is een buurtschap van de gemeente Montfoort, een Hollandse plaats in provincie Utrecht.

In Achthoven-Oost, postcode 3417, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed bedrijf, prettige medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker tevreden met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een kort text-bericht. Laat Willem gerust weten; hoe u heet, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Bij voorbaat voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 2 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020