Lekkage Schoorsteen in Stokkelaarsbrug?

Woonachtig in Stokkelaarsbrug? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Stokkelaarsbrug

Met name in Stokkelaarsbrug willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, renoveren, voegen, metselen, reparatie, reinigen en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Stokkelaarsbrug

Lekkage Schoorsteen Stokkelaarsbrug snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Stokkelaarsbrug? In de Hollandse gemeente "De Ronde Venen", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels jarenlange werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Stokkelaarsbrug (Utrecht) zijn wij goed op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Stokkelaarsbrug

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u uitstekend van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Stokkelaarsbrug - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Stokkelaarsbrug - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Stokkelaarsbrug - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg en/of terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Stokkelaarsbrug - Regelmatig bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Stokkelaarsbrug - Ervaren en erkend met de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Stokkelaarsbrug - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Stokkelaarsbrug - Het weghalen van uw lekkende schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Stokkelaarsbrug - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden aangesloten (op een erkende en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Stokkelaarsbrug - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. Wij leveren top kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Stokkelaarsbrug - Het met regelmaat goed schoonmaken en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Stokkelaarsbrug

Schoorsteen lekkage Stokkelaarsbrug

Schoorsteen lekkage in Stokkelaarsbrug onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Stokkelaarsbrug kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Stokkelaarsbrug

Schoorsteen laten metselen Stokkelaarsbrug

Een nieuwe schoorsteen metselen in Stokkelaarsbrug, is simpelweg de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij het installeren van een nieuw stooktoestel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Stokkelaarsbrug

Schoorsteen voegen Stokkelaarsbrug

Schoorsteen voegen in Stokkelaarsbrug doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Stokkelaarsbrug

Schoorsteen renovatie Stokkelaarsbrug

Schoorsteen renovatie in Stokkelaarsbrug wordt veilig en erkend gedaan in Stokkelaarsbrug door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is een klus voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Stokkelaarsbrug

Schoorsteen reparatie Stokkelaarsbrug

Voor schoorsteen reparatie in Stokkelaarsbrug zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Stokkelaarsbrug

Schoorsteen verwijderen Stokkelaarsbrug

Een schoorsteen verwijderen in Stokkelaarsbrug kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Stokkelaarsbrug

Schoorsteenkap plaatsen Stokkelaarsbrug

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Stokkelaarsbrug? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Stokkelaarsbrug

rookkanaal aanleggen Stokkelaarsbrug

Een rookkanaal aanleggen in Stokkelaarsbrug doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Stokkelaarsbrug

Keramische schoorsteen pot Stokkelaarsbrug

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Stokkelaarsbrug? Neem dan het beste contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Stokkelaarsbrug

Schoorsteen roet verwijderen Stokkelaarsbrug

Verwijderen van schoorsteen roet in Stokkelaarsbrug kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Stokkelaarsbrug

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Stokkelaarsbrug.

Stokkelaarsbrug is een buurtschap in de gemeente De Ronde Venen, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Stokkelaarsbrug, postcode gebied 1391, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en prettig als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw informatief bericht. Laat Willem gerust weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag zou willen. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 15 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020