Schoorsteen Lekkage in Kockengen?

Woont u in Kockengen? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als erkend metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Kockengen

In Kockengen kunnen wij uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, renoveren, voegen, metselen, reparatie, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Kockengen

Schoorsteen Lekkage in Kockengen snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Kockengen? In de Hollandse gemeente "Stichtse Vecht", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als metsel en voegbedrijf. In Kockengen (Utrecht) zijn wij goed bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Kockengen

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Kockengen - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend helpen.
 2. Schoorsteen metselen Kockengen - Als ervaren metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Kockengen - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Kockengen - Regelmatig controleren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Kockengen - Erkend en ervaren in het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Kockengen - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen Kockengen - Het slopen en afvoeren van uw oude schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Kockengen - Wij weten uiteraard exact hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geinstalleerd (op een veilige en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Kockengen - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. Wij leveren hoge kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Kockengen - Het regelmatig grondig reinigen en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Kockengen

Schoorsteen lekkage Kockengen

Schoorsteen lekkage in Kockengen onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metsel en voegbedrijf in Kockengen kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Kockengen

Schoorsteen laten metselen Kockengen

Een nieuwe schoorsteen metselen in Kockengen, is simpelweg de beste methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege het installeren van een nieuw stooktoestel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Kockengen

Schoorsteen voegen Kockengen

Schoorsteen voegen in Kockengen kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Kockengen

Schoorsteen renovatie Kockengen

Schoorsteen renovatie in Kockengen wordt veilig en erkend uitgevoerd in Kockengen door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Kockengen

Schoorsteen reparatie Kockengen

Voor schoorsteen reparatie in Kockengen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Kockengen

Schoorsteen verwijderen Kockengen

Een schoorsteen verwijderen in Kockengen kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Kockengen

Schoorsteenkap plaatsen Kockengen

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Kockengen? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een bezoek afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Kockengen

rookkanaal aanleggen Kockengen

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Kockengen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Kockengen

Keramische schoorsteen pot Kockengen

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Kockengen? Neem dan gerust contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Kockengen

Schoorsteen roet verwijderen Kockengen

Schoorsteen roet verwijderen in Kockengen kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Kockengen

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Kockengen.

Kockengen is een woonplaats van de gemeente Stichtse Vecht, een Hollandse plaats in de provincie Utrecht.

In Kockengen, postcode gebied 3628, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima onderneming, prettige mensen. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima blij met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen gratis langs voor een inspectie. U belt direct naar een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw inhoudelijk bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 19 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020