Lekkage Schoorsteen in Kromme Mijdrecht?

Woonachtig in Kromme Mijdrecht? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Kromme Mijdrecht

In Kromme Mijdrecht willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, reparatie, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Kromme Mijdrecht

Schoorsteen Lekkage in Kromme Mijdrecht snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Kromme Mijdrecht? In de mooie gemeente "De Ronde Venen", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over jarenlange ervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Kromme Mijdrecht (Utrecht) is ons team prima bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve referenties ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Kromme Mijdrecht

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Kromme Mijdrecht - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u prima helpen.
 2. Schoorsteen metselen Kromme Mijdrecht - Als erkend metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
 3. Schoorsteen voegen Kromme Mijdrecht - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Kromme Mijdrecht - Regelmatig inspecteren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Kromme Mijdrecht - Erkend en ervaren met de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Kromme Mijdrecht - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Kromme Mijdrecht - Het slopen en afvoeren van uw lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Kromme Mijdrecht - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden aangesloten (op een erkende en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Kromme Mijdrecht - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Kromme Mijdrecht - Het regelmatig grondig schoonmaken en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Kromme Mijdrecht

Schoorsteen lekkage Kromme Mijdrecht

Schoorsteen lekkage in Kromme Mijdrecht zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Kromme Mijdrecht kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Kromme Mijdrecht

Schoorsteen laten metselen Kromme Mijdrecht

Een nieuwe schoorsteen metselen in Kromme Mijdrecht, is altijd de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege het installeren van een nieuw stooktoestel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Kromme Mijdrecht

Schoorsteen voegen Kromme Mijdrecht

Schoorsteen voegen in Kromme Mijdrecht kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Kromme Mijdrecht

Schoorsteen renovatie Kromme Mijdrecht

Schoorsteen renovatie in Kromme Mijdrecht wordt veilig en vakkundig gedaan in Kromme Mijdrecht door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Kromme Mijdrecht

Schoorsteen reparatie Kromme Mijdrecht

Voor schoorsteen reparatie in Kromme Mijdrecht kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Kromme Mijdrecht

Schoorsteen verwijderen Kromme Mijdrecht

Een schoorsteen verwijderen in Kromme Mijdrecht kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Kromme Mijdrecht

Schoorsteenkap plaatsen Kromme Mijdrecht

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Kromme Mijdrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een bezoek afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Kromme Mijdrecht

rookkanaal aanleggen Kromme Mijdrecht

Een rookkanaal aanleggen in Kromme Mijdrecht doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Kromme Mijdrecht

Keramische schoorsteen pot Kromme Mijdrecht

Keramische schoorsteen pot kapot in Kromme Mijdrecht? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Kromme Mijdrecht

Schoorsteen roet verwijderen Kromme Mijdrecht

Verwijderen van schoorsteen roet in Kromme Mijdrecht kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Kromme Mijdrecht

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Kromme Mijdrecht.

Kromme Mijdrecht is een buurtschap van de gemeente De Ronde Venen, een Hollandse plaats in de provincie Utrecht.

In Kromme Mijdrecht, postcode 1426, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en prettig als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed bedrijf, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker blij over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en betrouwbaar bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen gratis langs voor een bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een informatief text-bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige multiple-choice formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 19 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020