Schoorsteen Lekkage in Laagnieuwkoop?

Woonachtig in Laagnieuwkoop? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Laagnieuwkoop

Ook in Laagnieuwkoop kunnen wij uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, reinigen en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Laagnieuwkoop

Schoorsteen Lekkage Laagnieuwkoop snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Laagnieuwkoop? In de Hollandse gemeente "Stichtse Vecht", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Laagnieuwkoop (Utrecht) is ons team goed op de hoogte van de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve reviews ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Laagnieuwkoop

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Laagnieuwkoop - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Laagnieuwkoop - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
 3. Schoorsteen voegen Laagnieuwkoop - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg en/of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Laagnieuwkoop - Regelmatig bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Laagnieuwkoop - Erkend en ervaren in het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Laagnieuwkoop - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
 7. Schoorsteen verwijderen Laagnieuwkoop - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Laagnieuwkoop - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden aangesloten (op een erkende en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Laagnieuwkoop - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op top kwaliteit nette dienstverlening met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Laagnieuwkoop - Het met regelmaat grondig schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Laagnieuwkoop

Schoorsteen lekkage Laagnieuwkoop

Schoorsteen lekkage in Laagnieuwkoop zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan weersomstandigheden dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Laagnieuwkoop kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Laagnieuwkoop

Schoorsteen laten metselen Laagnieuwkoop

Een nieuwe schoorsteen metselen in Laagnieuwkoop, is altijd de beste methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij de installatie van een nieuw stooktoestel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Laagnieuwkoop

Schoorsteen voegen Laagnieuwkoop

Schoorsteen voegen in Laagnieuwkoop kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Laagnieuwkoop

Schoorsteen renovatie Laagnieuwkoop

Schoorsteen renovatie in Laagnieuwkoop wordt veilig en vakkundig gedaan in Laagnieuwkoop door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Laagnieuwkoop

Schoorsteen reparatie Laagnieuwkoop

Voor schoorsteen reparatie in Laagnieuwkoop zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Laagnieuwkoop

Schoorsteen verwijderen Laagnieuwkoop

Een schoorsteen verwijderen in Laagnieuwkoop kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Laagnieuwkoop

Schoorsteenkap plaatsen Laagnieuwkoop

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Laagnieuwkoop? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak met ons een bezoek afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Laagnieuwkoop

rookkanaal aanleggen Laagnieuwkoop

Een rookkanaal aanleggen in Laagnieuwkoop doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Laagnieuwkoop

Keramische schoorsteen pot Laagnieuwkoop

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Laagnieuwkoop? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Laagnieuwkoop

Schoorsteen roet verwijderen Laagnieuwkoop

Verwijderen van schoorsteen roet in Laagnieuwkoop kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Laagnieuwkoop

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Laagnieuwkoop.

Laagnieuwkoop is een buurtschap van de gemeente Stichtse Vecht, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Laagnieuwkoop, postcode 3628, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed bedrijf, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima blij met het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag zou willen. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 28 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020