Schoorsteen Lekkage in Leusden-Zuid?

Woont u in Leusden-Zuid? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als vakkundig metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Leusden-Zuid

In Leusden-Zuid willen wij graag uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Leusden-Zuid

Schoorsteen Lekkage in Leusden-Zuid snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Leusden-Zuid? In de leuke gemeente "Leusden", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels jarenlange werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Leusden-Zuid (Utrecht) zijn wij prima bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede referenties ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Leusden-Zuid

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Leusden-Zuid - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig helpen.
 2. Schoorsteen metselen Leusden-Zuid - Als enthousiaste metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Leusden-Zuid - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en/of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Leusden-Zuid - Regelmatig inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Leusden-Zuid - Ervaren en erkend met de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Leusden-Zuid - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Leusden-Zuid - Het weghalen van uw kapotte schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Leusden-Zuid - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden aangesloten (op een erkende en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Leusden-Zuid - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op top kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Leusden-Zuid - Het regelmatig grondig reinigen en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Leusden-Zuid

Schoorsteen lekkage Leusden-Zuid

Schoorsteen lekkage in Leusden-Zuid zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan weersomstandigheden dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Leusden-Zuid kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Leusden-Zuid

Schoorsteen laten metselen Leusden-Zuid

Een nieuwe schoorsteen metselen in Leusden-Zuid, is simpelweg de beste methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuw stooktoestel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Leusden-Zuid

Schoorsteen voegen Leusden-Zuid

Schoorsteen voegen in Leusden-Zuid kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Leusden-Zuid

Schoorsteen renovatie Leusden-Zuid

Schoorsteen renovatie in Leusden-Zuid wordt veilig en erkend gedaan in Leusden-Zuid door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Leusden-Zuid

Schoorsteen reparatie Leusden-Zuid

Voor schoorsteen reparatie in Leusden-Zuid zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Leusden-Zuid

Schoorsteen verwijderen Leusden-Zuid

Een schoorsteen verwijderen in Leusden-Zuid kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Leusden-Zuid

Schoorsteenkap plaatsen Leusden-Zuid

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Leusden-Zuid? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een bezoek afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Leusden-Zuid

rookkanaal aanleggen Leusden-Zuid

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Leusden-Zuid doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Leusden-Zuid

Keramische schoorsteen pot Leusden-Zuid

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Leusden-Zuid? Neem dan gerust contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Leusden-Zuid

Schoorsteen roet verwijderen Leusden-Zuid

Schoorsteen roet verwijderen in Leusden-Zuid doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Leusden-Zuid

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die tevens actief is in Leusden-Zuid.

Leusden-Zuid is een dorp in de gemeente Leusden, een Nederlandse plaats in de provincie Utrecht.

In Leusden-Zuid, postcode 3832, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij met het resultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook goed advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen gratis langs voor een kijk-bezoek. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een informatief text-bericht. Laat Willem gerust weten; hoe u heet, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 29 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020