Schoorsteen Lekkage in Loenen aan de Vecht?

Woont u in Loenen aan de Vecht? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Loenen aan de Vecht

In Loenen aan de Vecht willen wij graag uw schoorsteen (veilig en vakkundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Loenen aan de Vecht

Lekkage Schoorsteen in Loenen aan de Vecht snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Loenen aan de Vecht? In de leuke gemeente "Stichtse Vecht", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over jarenlange ervaring als metselbedrijf. In Loenen aan de Vecht (Utrecht) zijn wij prima op de hoogte van de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Loenen aan de Vecht

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Loenen aan de Vecht - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u vakkundig helpen.
 2. Schoorsteen metselen Loenen aan de Vecht - Als erkend metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Loenen aan de Vecht - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; knipvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en/of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Loenen aan de Vecht - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Loenen aan de Vecht - Ervaren en erkend met het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Loenen aan de Vecht - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
 7. Schoorsteen verwijderen Loenen aan de Vecht - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Loenen aan de Vecht - Uiteraard weten exact hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden aangesloten (op een erkende en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Loenen aan de Vecht - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoge kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Loenen aan de Vecht - Het regelmatig goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Loenen aan de Vecht

Schoorsteen lekkage Loenen aan de Vecht

Schoorsteen lekkage in Loenen aan de Vecht zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Loenen aan de Vecht kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Loenen aan de Vecht

Schoorsteen laten metselen Loenen aan de Vecht

Een nieuwe schoorsteen metselen in Loenen aan de Vecht, is altijd een goede methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege het installeren van een nieuwe houtkachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Loenen aan de Vecht

Schoorsteen voegen Loenen aan de Vecht

Schoorsteen voegen in Loenen aan de Vecht kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Loenen aan de Vecht

Schoorsteen renovatie Loenen aan de Vecht

Schoorsteen renovatie in Loenen aan de Vecht wordt erkend en veilig uitgevoerd in Loenen aan de Vecht door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Loenen aan de Vecht

Schoorsteen reparatie Loenen aan de Vecht

Voor schoorsteen reparatie in Loenen aan de Vecht zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Loenen aan de Vecht

Schoorsteen verwijderen Loenen aan de Vecht

Een schoorsteen verwijderen in Loenen aan de Vecht kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Loenen aan de Vecht

Schoorsteenkap plaatsen Loenen aan de Vecht

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Loenen aan de Vecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak vandaag een bezoek afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Loenen aan de Vecht

rookkanaal aanleggen Loenen aan de Vecht

Een rookkanaal aanleggen in Loenen aan de Vecht doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens de installatie wordt uw kachelpijp veilig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Loenen aan de Vecht

Keramische schoorsteen pot Loenen aan de Vecht

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Loenen aan de Vecht? Neem dan vrijblijvend contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Loenen aan de Vecht

Schoorsteen roet verwijderen Loenen aan de Vecht

Verwijderen van schoorsteen roet in Loenen aan de Vecht kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Loenen aan de Vecht

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook werkzaam is in Loenen aan de Vecht.

Loenen aan de Vecht is een woonplaats van de gemeente Stichtse Vecht, een Hollandse plaats in provincie Utrecht.

In Loenen aan de Vecht, postcode gebied 3632, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en prettig als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima onderneming, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima blij met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een kort text-bericht. Laat Willem graag weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag zou willen. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 19 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020