Schoorsteen Lekkage in Oud-Leusden?

Woonachtig in Oud-Leusden? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als vakkundig voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Oud-Leusden

In Oud-Leusden kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, repareren, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Oud-Leusden

Lekkage Schoorsteen in Oud-Leusden snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Oud-Leusden? In de leuke gemeente "Leusden", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Oud-Leusden (Utrecht) is ons team goed bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve reviews ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Oud-Leusden

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Oud-Leusden - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Oud-Leusden - Als ambachtelijk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
 3. Schoorsteen voegen Oud-Leusden - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals o.a.; knipvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Oud-Leusden - Met regelmaat bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Oud-Leusden - Ervaren en erkend in het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Oud-Leusden - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Oud-Leusden - Het slopen en afvoeren van uw kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Oud-Leusden - Vanzelfsprekend weten wij precies hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden geinstalleerd (op een erkende en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Oud-Leusden - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit nette dienstverlening met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Oud-Leusden - Het regelmatig grondig reinigen en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Oud-Leusden

Schoorsteen lekkage Oud-Leusden

Schoorsteen lekkage in Oud-Leusden onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Oud-Leusden kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Oud-Leusden

Schoorsteen laten metselen Oud-Leusden

Een nieuwe schoorsteen metselen in Oud-Leusden, is simpelweg een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege het installeren van een nieuw stooktoestel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Oud-Leusden

Schoorsteen voegen Oud-Leusden

Schoorsteen voegen in Oud-Leusden kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Oud-Leusden

Schoorsteen renovatie Oud-Leusden

Schoorsteen renovatie in Oud-Leusden wordt veilig en vakkundig gedaan in Oud-Leusden door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is een klus voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Oud-Leusden

Schoorsteen reparatie Oud-Leusden

Voor schoorsteen reparatie in Oud-Leusden zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Oud-Leusden

Schoorsteen verwijderen Oud-Leusden

Een schoorsteen verwijderen in Oud-Leusden kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Oud-Leusden

Schoorsteenkap plaatsen Oud-Leusden

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Oud-Leusden? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een bezoek afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Oud-Leusden

rookkanaal aanleggen Oud-Leusden

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Oud-Leusden doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Oud-Leusden

Keramische schoorsteen pot Oud-Leusden

Keramische schoorsteen pot kapot in Oud-Leusden? Neem dan het beste contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Oud-Leusden

Schoorsteen roet verwijderen Oud-Leusden

Schoorsteen roet verwijderen in Oud-Leusden kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Oud-Leusden

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die tevens werkzaam is in Oud-Leusden.

Oud-Leusden is een buurtschap van de gemeente Leusden, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Oud-Leusden, postcode gebied 3832, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima blij over het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U belt direct naar een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een kort text-bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Bij voorbaat voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 15 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020