Schoorsteen Lekkage in Santpoort-Zuid?

Woont u in Santpoort-Zuid? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Santpoort-Zuid

Met name in Santpoort-Zuid kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, renoveren, voegen, metselen, repareren, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Santpoort-Zuid

Schoorsteen Lekkage in Santpoort-Zuid snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Santpoort-Zuid? In de leuke gemeente "Velsen", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Santpoort-Zuid (Noord-Holland) zijn wij prima op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede referenties ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Santpoort-Zuid

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Santpoort-Zuid - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Santpoort-Zuid - Als ervaren metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Santpoort-Zuid - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Santpoort-Zuid - Regelmatig controleren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Santpoort-Zuid - Ervaren en erkend met het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Santpoort-Zuid - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Santpoort-Zuid - Het weghalen van uw kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Santpoort-Zuid - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geinstalleerd (op een erkende en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Santpoort-Zuid - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. Wij leveren top kwaliteit nette oplevering met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Santpoort-Zuid - Het met regelmaat grondig schoonmaken en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Santpoort-Zuid

Schoorsteen lekkage Santpoort-Zuid

Schoorsteen lekkage in Santpoort-Zuid zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Santpoort-Zuid kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Santpoort-Zuid

Schoorsteen laten metselen Santpoort-Zuid

Een nieuwe schoorsteen metselen in Santpoort-Zuid, is altijd een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij het installeren van een nieuw stooktoestel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Santpoort-Zuid

Schoorsteen voegen Santpoort-Zuid

Schoorsteen voegen in Santpoort-Zuid kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Santpoort-Zuid

Schoorsteen renovatie Santpoort-Zuid

Schoorsteen renovatie in Santpoort-Zuid wordt veilig en erkend gedaan in Santpoort-Zuid door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Santpoort-Zuid

Schoorsteen reparatie Santpoort-Zuid

Voor schoorsteen reparatie in Santpoort-Zuid kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Santpoort-Zuid

Schoorsteen verwijderen Santpoort-Zuid

Een schoorsteen verwijderen in Santpoort-Zuid kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Santpoort-Zuid

Schoorsteenkap plaatsen Santpoort-Zuid

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Santpoort-Zuid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak vandaag een bezoek afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Santpoort-Zuid

rookkanaal aanleggen Santpoort-Zuid

Een rookkanaal aanleggen in Santpoort-Zuid doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Santpoort-Zuid

Keramische schoorsteen pot Santpoort-Zuid

Keramische schoorsteen pot kapot in Santpoort-Zuid? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Santpoort-Zuid

Schoorsteen roet verwijderen Santpoort-Zuid

Schoorsteen roet verwijderen in Santpoort-Zuid kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Santpoort-Zuid

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die ook werkzaam is in Santpoort-Zuid.

Santpoort-Zuid is een woonplaats van de gemeente Velsen, een Hollandse plaats in provincie Noord-Holland.

In Santpoort-Zuid, postcode gebied 2080, 2081, 2082, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima onderneming, prettige mensen. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima tevreden met het resultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook goed advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een kijk-bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw informatief text-bericht. Laat Willem graag weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag zou willen. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 15 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020