Schoorsteen Lekkage in Zandvoort?

Woonachtig in Zandvoort? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als vakkundig metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Zandvoort

In Zandvoort willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, renoveren, voegen, metselen, reparatie, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Zandvoort

Schoorsteen Lekkage Zandvoort snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Zandvoort? In de mooie gemeente "Zandvoort", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Zandvoort (Noord-Holland) zijn wij goed bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Zandvoort

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

 1. Lekkage schoorsteen Zandvoort - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Zandvoort - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
 3. Schoorsteen voegen Zandvoort - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Zandvoort - Regelmatig bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Zandvoort - Ervaren en erkend met het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Zandvoort - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
 7. Schoorsteen verwijderen Zandvoort - Het slopen en afvoeren van uw oude schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Zandvoort - Wij weten uiteraard precies hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geinstalleerd (op een veilige en voorgeschreven manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Zandvoort - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit nette dienstverlening met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Zandvoort - Het met regelmaat goed reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Zandvoort

Schoorsteen lekkage Zandvoort

Schoorsteen lekkage in Zandvoort zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan weersomstandigheden dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf in Zandvoort kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Zandvoort

Schoorsteen laten metselen Zandvoort

Een nieuwe schoorsteen metselen in Zandvoort, is simpelweg de beste methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege het installeren van een nieuw stooktoestel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Zandvoort

Schoorsteen voegen Zandvoort

Schoorsteen voegen in Zandvoort kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Zandvoort

Schoorsteen renovatie Zandvoort

Schoorsteen renovatie in Zandvoort wordt veilig en erkend uitgevoerd in Zandvoort door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Zandvoort

Schoorsteen reparatie Zandvoort

Voor schoorsteen reparatie in Zandvoort zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Zandvoort

Schoorsteen verwijderen Zandvoort

Een schoorsteen verwijderen in Zandvoort kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Zandvoort

Schoorsteenkap plaatsen Zandvoort

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Zandvoort? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een bezoek afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Zandvoort

rookkanaal aanleggen Zandvoort

Een rookkanaal aanleggen in Zandvoort doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Zandvoort

Keramische schoorsteen pot Zandvoort

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Zandvoort? Neem dan gratis contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Zandvoort

Schoorsteen roet verwijderen Zandvoort

Verwijderen van schoorsteen roet in Zandvoort kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Zandvoort

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die ook werkzaam is in Zandvoort.

Zandvoort is een woonplaats in de gemeente Zandvoort, een Nederlandse plaats in de provincie Noord-Holland.

In Zandvoort, postcode gebied 2040, 2041, 2042,2116, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. We kregen ook goed advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw kort text-bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 15 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020