Schoorsteen Lekkage in Kudelstaart en Kalslagen?

Woonachtig in Kudelstaart en Kalslagen? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Kudelstaart en Kalslagen

In Kudelstaart en Kalslagen kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, repareren, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Kudelstaart en Kalslagen

Lekkage Schoorsteen in Kudelstaart en Kalslagen snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Kudelstaart en Kalslagen? In de mooie gemeente "Vijfheerenlanden", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als metselbedrijf. In Kudelstaart en Kalslagen (Utrecht) zijn wij prima op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Kudelstaart en Kalslagen

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Kudelstaart en Kalslagen - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u vakkundig helpen.
  2. Schoorsteen metselen Kudelstaart en Kalslagen - Als erkend metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Kudelstaart en Kalslagen - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; snijvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Kudelstaart en Kalslagen - Met regelmaat bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Kudelstaart en Kalslagen - Erkend en ervaren in het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Kudelstaart en Kalslagen - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Kudelstaart en Kalslagen - Het slopen en afvoeren van uw oude schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Kudelstaart en Kalslagen - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden geinstalleerd (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Kudelstaart en Kalslagen - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit nette oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Kudelstaart en Kalslagen - Het met regelmaat grondig schoonmaken en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Kudelstaart en Kalslagen

Schoorsteen lekkage Kudelstaart en Kalslagen

Schoorsteen lekkage in Kudelstaart en Kalslagen zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in Kudelstaart en Kalslagen kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Kudelstaart en Kalslagen

Schoorsteen laten metselen Kudelstaart en Kalslagen

Een nieuwe schoorsteen metselen in Kudelstaart en Kalslagen, is simpelweg de beste methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege het installeren van een nieuwe houtkachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Kudelstaart en Kalslagen

Schoorsteen voegen Kudelstaart en Kalslagen

Schoorsteen voegen in Kudelstaart en Kalslagen kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Kudelstaart en Kalslagen

Schoorsteen renovatie Kudelstaart en Kalslagen

Schoorsteen renovatie in Kudelstaart en Kalslagen wordt veilig en erkend gedaan in Kudelstaart en Kalslagen door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is een klus voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Kudelstaart en Kalslagen

Schoorsteen reparatie Kudelstaart en Kalslagen

Voor schoorsteen reparatie in Kudelstaart en Kalslagen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Kudelstaart en Kalslagen

Schoorsteen verwijderen Kudelstaart en Kalslagen

Een schoorsteen verwijderen in Kudelstaart en Kalslagen kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Kudelstaart en Kalslagen

Schoorsteenkap plaatsen Kudelstaart en Kalslagen

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Kudelstaart en Kalslagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Kudelstaart en Kalslagen

rookkanaal aanleggen Kudelstaart en Kalslagen

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Kudelstaart en Kalslagen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na de installatie wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Kudelstaart en Kalslagen

Keramische schoorsteen pot Kudelstaart en Kalslagen

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Kudelstaart en Kalslagen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Kudelstaart en Kalslagen

Schoorsteen roet verwijderen Kudelstaart en Kalslagen

Verwijderen van schoorsteen roet in Kudelstaart en Kalslagen kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Kudelstaart en Kalslagen

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Kudelstaart en Kalslagen.

Kudelstaart en Kalslagen is een buurtschap van de gemeente Vijfheerenlanden, een Hollandse plaats in provincie Utrecht.

In Kudelstaart en Kalslagen, postcode gebied 4145, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en prettig als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima tevreden over het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U belt direct naar een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een informatief bericht. Laat Willem graag weten; hoe u heet, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Vriendelijk dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 15 April 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020