Lekkage Schoorsteen in Aalsmeerderbrug?

Woonachtig in Aalsmeerderbrug? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Aalsmeerderbrug

Met name in Aalsmeerderbrug willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, renoveren, voegen, metselen, reparatie, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Aalsmeerderbrug

Lekkage Schoorsteen Aalsmeerderbrug snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Aalsmeerderbrug? In de mooie gemeente "Haarlemmermeer", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over jarenlange ervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Aalsmeerderbrug (Noord-Holland) zijn wij goed op de hoogte van de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede referenties ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Aalsmeerderbrug

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Aalsmeerderbrug - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Aalsmeerderbrug - Als ambachtelijk metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Aalsmeerderbrug - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Aalsmeerderbrug - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Aalsmeerderbrug - Erkend en ervaren met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Aalsmeerderbrug - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Aalsmeerderbrug - Het slopen en afvoeren van uw oude schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Aalsmeerderbrug - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden geinstalleerd (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Aalsmeerderbrug - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Aalsmeerderbrug - Het regelmatig goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Aalsmeerderbrug

Schoorsteen lekkage Aalsmeerderbrug

Schoorsteen lekkage in Aalsmeerderbrug zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metsel en voegbedrijf in Aalsmeerderbrug kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Aalsmeerderbrug

Schoorsteen laten metselen Aalsmeerderbrug

Een nieuwe schoorsteen metselen in Aalsmeerderbrug, is simpelweg een goede methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege de installatie van een nieuwe houtkachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Aalsmeerderbrug

Schoorsteen voegen Aalsmeerderbrug

Schoorsteen voegen in Aalsmeerderbrug kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Aalsmeerderbrug

Schoorsteen renovatie Aalsmeerderbrug

Schoorsteen renovatie in Aalsmeerderbrug wordt veilig en erkend gedaan in Aalsmeerderbrug door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Aalsmeerderbrug

Schoorsteen reparatie Aalsmeerderbrug

Voor schoorsteen reparatie in Aalsmeerderbrug kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Aalsmeerderbrug

Schoorsteen verwijderen Aalsmeerderbrug

Een schoorsteen verwijderen in Aalsmeerderbrug kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Aalsmeerderbrug

Schoorsteenkap plaatsen Aalsmeerderbrug

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Aalsmeerderbrug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Aalsmeerderbrug

rookkanaal aanleggen Aalsmeerderbrug

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Aalsmeerderbrug doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookkanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Aalsmeerderbrug

Keramische schoorsteen pot Aalsmeerderbrug

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Aalsmeerderbrug? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Aalsmeerderbrug

Schoorsteen roet verwijderen Aalsmeerderbrug

Schoorsteen roet verwijderen in Aalsmeerderbrug kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Aalsmeerderbrug

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die ook actief is in Aalsmeerderbrug.

Aalsmeerderbrug is een woonplaats in de gemeente Haarlemmermeer, een Hollandse plaats in de provincie Noord-Holland.

In Aalsmeerderbrug, postcode gebied 1436, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker tevreden over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook goed advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk bericht. Laat Willem graag weten; hoe u heet, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Vriendelijk dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 23 September 2023

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020