Schoorsteen Lekkage in Amersfoort?

Woont u in Amersfoort? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als erkend metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Amersfoort

In Amersfoort willen wij graag uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Amersfoort

Schoorsteen Lekkage in Amersfoort snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Amersfoort? In de mooie gemeente "Amersfoort", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Amersfoort (Utrecht) zijn wij goed op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Amersfoort

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Amersfoort - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Amersfoort - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Amersfoort - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; snijvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg en/of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Amersfoort - Met regelmaat controleren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Amersfoort - Erkend en ervaren in het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Amersfoort - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Amersfoort - Het slopen en afvoeren van uw lekkende schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Amersfoort - Uiteraard weten exact hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden geinstalleerd (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Amersfoort - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren top kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Amersfoort - Het met regelmaat goed reinigen en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Amersfoort

Schoorsteen lekkage Amersfoort

Schoorsteen lekkage in Amersfoort onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Amersfoort kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Amersfoort

Schoorsteen laten metselen Amersfoort

Een nieuwe schoorsteen metselen in Amersfoort, is altijd de beste methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege het installeren van een nieuwe kachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Amersfoort

Schoorsteen voegen Amersfoort

Schoorsteen voegen in Amersfoort kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Amersfoort

Schoorsteen renovatie Amersfoort

Schoorsteen renovatie in Amersfoort wordt erkend en veilig uitgevoerd in Amersfoort door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Amersfoort

Schoorsteen reparatie Amersfoort

Voor schoorsteen reparatie in Amersfoort zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Amersfoort

Schoorsteen verwijderen Amersfoort

Een schoorsteen verwijderen in Amersfoort kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Amersfoort

Schoorsteenkap plaatsen Amersfoort

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Amersfoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Amersfoort

rookkanaal aanleggen Amersfoort

Een rookkanaal aanleggen in Amersfoort doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Amersfoort

Keramische schoorsteen pot Amersfoort

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Amersfoort? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Amersfoort

Schoorsteen roet verwijderen Amersfoort

Schoorsteen roet verwijderen in Amersfoort kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Amersfoort

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die tevens werkzaam is in Amersfoort.

Amersfoort is een stad van de gemeente Amersfoort, een Hollandse plaats in provincie Utrecht.

In Amersfoort, postcode 3811,3812,3813,3814,3815,3816,3817,3818,3819,3820,3821,3822,3823,3824,3825,3826, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en prettig in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima onderneming, prettige mensen. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima tevreden over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen gratis langs voor een kijk-bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw kort text-bericht. Laat ons gerust weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag zou willen. Vriendelijk dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 3 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020