Schoorsteen Lekkage in Berkel en Rodenrijs?

Woonachtig in Berkel en Rodenrijs? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Berkel en Rodenrijs

Ook in Berkel en Rodenrijs willen wij graag uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen Lekkage in Berkel en Rodenrijs snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Berkel en Rodenrijs? In de Hollandse gemeente "Berkel en Rodenrijs", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over vele jaren ervaring als metselbedrijf. In Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) is ons team goed op de hoogte van de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
‚ústSchoorsteen ‚ústRookkanalen ‚ústMetselwerk ‚ústLood loketten ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegen ‚ústRenovatie ‚ústRepareren ‚ústSchoorsteen slopen ‚ústReiniging ‚ústOnderhouden ‚ústImpregneren ‚ústInspecteren ‚ústSchade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústErkend Schoorsteen Bouwbedrijf ‚ústAannemer ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoeger ‚ústHoogwerker ‚ústRuime ervaring ‚ústBreed inzetbaar ‚ústWerkt veilig ‚ústBedrijfsaansprakelijk ‚ústVolgens veiligheid voorschriften ‚ústKosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
‚ústSnelle reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten effectief ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústVrijblijvend advies ‚ústGoede referenties ‚ústVergunning advies ‚úst5 jaar garantie ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Berkel en Rodenrijs

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Berkel en Rodenrijs - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u vakkundig helpen.
  2. Schoorsteen metselen Berkel en Rodenrijs - Als ambachtelijk metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Berkel en Rodenrijs - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; snijvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Berkel en Rodenrijs - Met regelmaat controleren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Berkel en Rodenrijs - Erkend en ervaren met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Berkel en Rodenrijs - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Berkel en Rodenrijs - Het weghalen van een oude schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Berkel en Rodenrijs - Wij weten uiteraard precies hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden aangesloten (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Berkel en Rodenrijs - Erkend en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op top kwaliteit nette oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Berkel en Rodenrijs - Het regelmatig goed reinigen en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen lekkage Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen lekkage in Berkel en Rodenrijs zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan weersomstandigheden dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in Berkel en Rodenrijs kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen laten metselen Berkel en Rodenrijs

Een nieuwe schoorsteen metselen in Berkel en Rodenrijs, is altijd een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege het installeren van een nieuwe houtkachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen voegen Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen voegen in Berkel en Rodenrijs doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen renovatie Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen renovatie in Berkel en Rodenrijs wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Berkel en Rodenrijs door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen reparatie Berkel en Rodenrijs

Voor schoorsteen reparatie in Berkel en Rodenrijs zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen verwijderen Berkel en Rodenrijs

Een schoorsteen verwijderen in Berkel en Rodenrijs kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Berkel en Rodenrijs

Schoorsteenkap plaatsen Berkel en Rodenrijs

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Berkel en Rodenrijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Berkel en Rodenrijs

rookkanaal aanleggen Berkel en Rodenrijs

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Berkel en Rodenrijs doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Berkel en Rodenrijs

Keramische schoorsteen pot Berkel en Rodenrijs

Keramische schoorsteen pot kapot in Berkel en Rodenrijs? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen roet verwijderen Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen roet verwijderen in Berkel en Rodenrijs kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Berkel en Rodenrijs.

Berkel en Rodenrijs is een woonplaats van de gemeente Berkel en Rodenrijs, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Berkel en Rodenrijs, postcode gebied 2651, 2652, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed onderneming, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima blij met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een informatief text-bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Bij voorbaat voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 30 December 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020