Lekkage Schoorsteen in De Donk?

Woonachtig in De Donk? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in De Donk

In De Donk kunnen wij uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, vervangen, voegen, metselen, repareren, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in De Donk

Lekkage Schoorsteen in De Donk snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in De Donk? In de mooie gemeente "Molenlanden", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als metsel en voegbedrijf. In De Donk (Zuid-Holland) zijn wij goed bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist De Donk

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen De Donk - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen De Donk - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen De Donk - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie De Donk - Met regelmaat bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie De Donk - Erkend en ervaren in de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen De Donk - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen De Donk - Het weghalen van uw kapotte schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen De Donk - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geplaatst (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot De Donk - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen De Donk - Het met regelmaat goed reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage De Donk

Schoorsteen lekkage De Donk

Schoorsteen lekkage in De Donk zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in De Donk kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen De Donk

Schoorsteen laten metselen De Donk

Een nieuwe schoorsteen metselen in De Donk, is simpelweg een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege het installeren van een nieuwe houtkachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen De Donk

Schoorsteen voegen De Donk

Schoorsteen voegen in De Donk kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie De Donk

Schoorsteen renovatie De Donk

Schoorsteen renovatie in De Donk wordt veilig en vakkundig gedaan in De Donk door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie De Donk

Schoorsteen reparatie De Donk

Voor schoorsteen reparatie in De Donk kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen De Donk

Schoorsteen verwijderen De Donk

Een schoorsteen verwijderen in De Donk kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen De Donk

Schoorsteenkap plaatsen De Donk

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in De Donk? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen De Donk

rookkanaal aanleggen De Donk

Een nieuw rookkanaal aanleggen in De Donk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot De Donk

Keramische schoorsteen pot De Donk

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in De Donk? Neem dan gratis contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen De Donk

Schoorsteen roet verwijderen De Donk

Schoorsteen roet verwijderen in De Donk kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf De Donk

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in De Donk.

De Donk is een buurtschap in de gemeente Molenlanden, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In De Donk, postcode gebied 2974, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en leuk in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima onderneming, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker tevreden met het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden gratis langs voor een inspectie. U belt direct naar een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een kort text-bericht. Laat Willem gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag zou willen. Vriendelijk dank voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 162
2343 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 10 March 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020