Schoorsteen Lekkage in De Meije Woerden?

Woonachtig in De Meije Woerden? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in De Meije Woerden

In De Meije Woerden willen wij graag uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, repareren, schoon maken en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in De Meije Woerden

Schoorsteen Lekkage De Meije Woerden snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in De Meije Woerden? In de Hollandse gemeente "Woerden", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als metsel en voegbedrijf. In De Meije Woerden (Zuid-Holland) zijn wij prima bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist De Meije Woerden

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen De Meije Woerden - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen De Meije Woerden - Als enthousiaste metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen De Meije Woerden - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; knipvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie De Meije Woerden - Met regelmaat controleren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie De Meije Woerden - Erkend en ervaren in het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen De Meije Woerden - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen De Meije Woerden - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen De Meije Woerden - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden aangesloten (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot De Meije Woerden - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen De Meije Woerden - Het met regelmaat goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage De Meije Woerden

Schoorsteen lekkage De Meije Woerden

Schoorsteen lekkage in De Meije Woerden zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in De Meije Woerden kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen De Meije Woerden

Schoorsteen laten metselen De Meije Woerden

Een nieuwe schoorsteen metselen in De Meije Woerden, is simpelweg een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege het installeren van een nieuwe kachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen De Meije Woerden

Schoorsteen voegen De Meije Woerden

Schoorsteen voegen in De Meije Woerden kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voegbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie De Meije Woerden

Schoorsteen renovatie De Meije Woerden

Schoorsteen renovatie in De Meije Woerden wordt erkend en veilig gedaan in De Meije Woerden door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie De Meije Woerden

Schoorsteen reparatie De Meije Woerden

Voor schoorsteen reparatie in De Meije Woerden kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen De Meije Woerden

Schoorsteen verwijderen De Meije Woerden

Een schoorsteen verwijderen in De Meije Woerden kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen De Meije Woerden

Schoorsteenkap plaatsen De Meije Woerden

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in De Meije Woerden? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen De Meije Woerden

rookkanaal aanleggen De Meije Woerden

Een nieuw rookkanaal aanleggen in De Meije Woerden doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot De Meije Woerden

Keramische schoorsteen pot De Meije Woerden

Keramische schoorsteen pot kapot in De Meije Woerden? Neem dan gerust contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen De Meije Woerden

Schoorsteen roet verwijderen De Meije Woerden

Verwijderen van schoorsteen roet in De Meije Woerden doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf De Meije Woerden

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook werkzaam is in De Meije Woerden.

De Meije Woerden is een lintdorp van de gemeente Woerden, een Hollandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In De Meije Woerden, postcode gebied 2411, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en aangenaam als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed onderneming, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en betrouwbaar Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen gratis langs voor een bezoek. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat ons gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 229
2410 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 10 March 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020