Schoorsteen Lekkage in Driebergen-Rijsenburg?

Woonachtig in Driebergen-Rijsenburg? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Driebergen-Rijsenburg

Met name in Driebergen-Rijsenburg willen wij graag uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, reinigen en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen Lekkage in Driebergen-Rijsenburg snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Driebergen-Rijsenburg? In de mooie gemeente "Utrechtse Heuvelrug", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels jarenlange werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Driebergen-Rijsenburg (Utrecht) zijn wij goed bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
‚ústSchoorstenen ‚ústRookgaskanaal ‚ústMetselwerk ‚ústLoketten loodwerk ‚ústKeramische schoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegwerk ‚ústRenoveren ‚ústReparatie ‚ústSchoorsteen slopen ‚ústReiniging ‚ústOnderhoud ‚ústImpregneren ‚ústInspectie ‚ústSchade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
‚ústDak en Schoorsteenspecialist ‚ústErkend Schoorsteen Metselbedrijf ‚ústAanemerij ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoeger ‚ústHoogwerker ‚ústJarenlange ervaring ‚ústAllround inzetbaar ‚ústVeilige werkers ‚ústBedrijfsaansprakelijk ‚ústVolgens veiligheid voorschriften ‚ústKosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
‚ústSnelle reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten effectief ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústVrijblijvend advies ‚ústGoede reviews ‚ústVergunning advies ‚úst5 jaar garantie ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Driebergen-Rijsenburg

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Driebergen-Rijsenburg - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Driebergen-Rijsenburg - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Driebergen-Rijsenburg - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Driebergen-Rijsenburg - Met regelmaat inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Driebergen-Rijsenburg - Ervaren en erkend in het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Driebergen-Rijsenburg - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Driebergen-Rijsenburg - Het slopen en afvoeren van uw lekkende schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Driebergen-Rijsenburg - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden aangesloten (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Driebergen-Rijsenburg - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. Wij leveren top kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Driebergen-Rijsenburg - Het met regelmaat goed reinigen en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen lekkage Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen lekkage in Driebergen-Rijsenburg onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Driebergen-Rijsenburg kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen laten metselen Driebergen-Rijsenburg

Een nieuwe schoorsteen metselen in Driebergen-Rijsenburg, is simpelweg de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege het installeren van een nieuwe houtkachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen voegen Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen voegen in Driebergen-Rijsenburg doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen renovatie Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen renovatie in Driebergen-Rijsenburg wordt erkend en veilig gedaan in Driebergen-Rijsenburg door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen reparatie Driebergen-Rijsenburg

Voor schoorsteen reparatie in Driebergen-Rijsenburg kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen verwijderen Driebergen-Rijsenburg

Een schoorsteen verwijderen in Driebergen-Rijsenburg kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteenkap plaatsen Driebergen-Rijsenburg

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Driebergen-Rijsenburg? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Driebergen-Rijsenburg

rookkanaal aanleggen Driebergen-Rijsenburg

Een rookkanaal aanleggen in Driebergen-Rijsenburg doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Driebergen-Rijsenburg

Keramische schoorsteen pot Driebergen-Rijsenburg

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Driebergen-Rijsenburg? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen roet verwijderen Driebergen-Rijsenburg

Verwijderen van schoorsteen roet in Driebergen-Rijsenburg kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Driebergen-Rijsenburg

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die tevens actief is in Driebergen-Rijsenburg.

Driebergen-Rijsenburg is een woonplaats van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, een Hollandse plaats in de provincie Utrecht.

In Driebergen-Rijsenburg, postcode gebied 3971,3972, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en prettig als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer blij over het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en betrouwbaar bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw informatief text-bericht. Laat ons gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 22 March 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020