Schoorsteen Lekkage in Driebruggen?

Woonachtig in Driebruggen? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Driebruggen

Met name in Driebruggen kunnen wij uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, repareren, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Driebruggen

Lekkage Schoorsteen in Driebruggen snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Driebruggen? In de leuke gemeente "Bodegraven-Reeuwijk", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als metselbedrijf. In Driebruggen (Zuid-Holland) is ons team goed bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede reviews ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Driebruggen

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Driebruggen - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Driebruggen - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Driebruggen - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Driebruggen - Met regelmaat inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Driebruggen - Erkend en ervaren met het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Driebruggen - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Driebruggen - Het weghalen van een oude schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Driebruggen - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geplaatst (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Driebruggen - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoge kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Driebruggen - Het met regelmaat grondig reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk schoonmaken en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Driebruggen

Schoorsteen lekkage Driebruggen

Schoorsteen lekkage in Driebruggen zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Driebruggen kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Driebruggen

Schoorsteen laten metselen Driebruggen

Een nieuwe schoorsteen metselen in Driebruggen, is altijd een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij de installatie van een nieuwe houtkachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Driebruggen

Schoorsteen voegen Driebruggen

Schoorsteen voegen in Driebruggen kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Driebruggen

Schoorsteen renovatie Driebruggen

Schoorsteen renovatie in Driebruggen wordt veilig en erkend gedaan in Driebruggen door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Driebruggen

Schoorsteen reparatie Driebruggen

Voor schoorsteen reparatie in Driebruggen zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Driebruggen

Schoorsteen verwijderen Driebruggen

Een schoorsteen verwijderen in Driebruggen kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Driebruggen

Schoorsteenkap plaatsen Driebruggen

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Driebruggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak vandaag een bezoek afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Driebruggen

rookkanaal aanleggen Driebruggen

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Driebruggen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Driebruggen

Keramische schoorsteen pot Driebruggen

Keramische schoorsteen pot kapot in Driebruggen? Neem dan het beste contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Driebruggen

Schoorsteen roet verwijderen Driebruggen

Schoorsteen roet verwijderen in Driebruggen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Driebruggen

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die tevens actief is in Driebruggen.

Driebruggen is een dorp in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, een Hollandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Driebruggen, postcode 3465, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima blij met het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook goed advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen ook langs voor een gratis bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een informatief text-bericht. Laat ons graag weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 30
2211 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 10 February 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020