Lekkage Schoorsteen in Gaag-Maasland?

Woont u in Gaag-Maasland? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Gaag-Maasland

In Gaag-Maasland kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Gaag-Maasland

Schoorsteen Lekkage Gaag-Maasland snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Gaag-Maasland? In de mooie gemeente "Midden-Delfland", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over vele jaren ervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Gaag-Maasland (Zuid-Holland) is ons team prima bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Gaag-Maasland

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Gaag-Maasland - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Gaag-Maasland - Als ervaren metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Gaag-Maasland - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Gaag-Maasland - Met regelmaat inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Gaag-Maasland - Erkend en ervaren met het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Gaag-Maasland - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Gaag-Maasland - Het weghalen van uw oude schoorsteen is meestal een vuile en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Gaag-Maasland - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden geplaatst (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Gaag-Maasland - Erkend en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op top kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Gaag-Maasland - Het regelmatig goed reinigen en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Gaag-Maasland

Schoorsteen lekkage Gaag-Maasland

Schoorsteen lekkage in Gaag-Maasland zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metsel en voegbedrijf in Gaag-Maasland kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Gaag-Maasland

Schoorsteen laten metselen Gaag-Maasland

Een nieuwe schoorsteen metselen in Gaag-Maasland, is simpelweg een goede manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege het installeren van een nieuwe houtkachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Gaag-Maasland

Schoorsteen voegen Gaag-Maasland

Schoorsteen voegen in Gaag-Maasland kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Gaag-Maasland

Schoorsteen renovatie Gaag-Maasland

Schoorsteen renovatie in Gaag-Maasland wordt erkend en veilig uitgevoerd in Gaag-Maasland door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Gaag-Maasland

Schoorsteen reparatie Gaag-Maasland

Voor schoorsteen reparatie in Gaag-Maasland zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Gaag-Maasland

Schoorsteen verwijderen Gaag-Maasland

Een schoorsteen verwijderen in Gaag-Maasland kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Gaag-Maasland

Schoorsteenkap plaatsen Gaag-Maasland

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Gaag-Maasland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Gaag-Maasland

rookkanaal aanleggen Gaag-Maasland

Een rookkanaal aanleggen in Gaag-Maasland doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookkanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Gaag-Maasland

Keramische schoorsteen pot Gaag-Maasland

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Gaag-Maasland? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Gaag-Maasland

Schoorsteen roet verwijderen Gaag-Maasland

Schoorsteen roet verwijderen in Gaag-Maasland kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Gaag-Maasland

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Gaag-Maasland.

Gaag-Maasland is een buurtschap van de gemeente Midden-Delfland, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Gaag-Maasland, postcode gebied 3155, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en aangenaam als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden ook langs voor een gratis inspectie. U belt direct naar een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk text-bericht. Laat Willem graag weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Vriendelijk dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 157
2338 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 22 March 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020