Schoorsteen Lekkage in Goedereede?

Woonachtig in Goedereede? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Goedereede

Met name in Goedereede kunnen wij uw schoorsteen (veilig en deskundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Goedereede

Lekkage Schoorsteen Goedereede snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Goedereede? In de leuke gemeente "Goeree-Overflakkee", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels jarenlange werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Goedereede (Zuid-Holland) is ons team prima op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve reviews ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Goedereede

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Goedereede - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u vakkundig helpen.
  2. Schoorsteen metselen Goedereede - Als ambachtelijk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Goedereede - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en/of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Goedereede - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Goedereede - Erkend en ervaren in de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Goedereede - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Goedereede - Het slopen en afvoeren van uw lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Goedereede - Wij weten uiteraard als geen ander hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geplaatst (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Goedereede - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoge kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Goedereede - Het met regelmaat grondig reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Goedereede

Schoorsteen lekkage Goedereede

Schoorsteen lekkage in Goedereede zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Goedereede kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Goedereede

Schoorsteen laten metselen Goedereede

Een nieuwe schoorsteen metselen in Goedereede, is simpelweg een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Goedereede

Schoorsteen voegen Goedereede

Schoorsteen voegen in Goedereede doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Goedereede

Schoorsteen renovatie Goedereede

Schoorsteen renovatie in Goedereede wordt veilig en erkend uitgevoerd in Goedereede door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Goedereede

Schoorsteen reparatie Goedereede

Voor schoorsteen reparatie in Goedereede zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Goedereede

Schoorsteen verwijderen Goedereede

Een schoorsteen verwijderen in Goedereede kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Goedereede

Schoorsteenkap plaatsen Goedereede

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Goedereede? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een bezoek afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Goedereede

rookkanaal aanleggen Goedereede

Een rookkanaal aanleggen in Goedereede doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Goedereede

Keramische schoorsteen pot Goedereede

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Goedereede? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Goedereede

Schoorsteen roet verwijderen Goedereede

Schoorsteen roet verwijderen in Goedereede kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Goedereede

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die ook werkzaam is in Goedereede.

Goedereede is een stad in de gemeente Goeree-Overflakkee, een Hollandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Goedereede, postcode 3252, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en leuk als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima onderneming, prettige mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een kijk-bezoek. U belt direct naar een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een informatief text-bericht. Laat Willem graag weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 54
2235 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 26 March 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020