Schoorsteen Lekkage in Hardinxveld-Giessendam?

Woonachtig in Hardinxveld-Giessendam? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Hardinxveld-Giessendam

In Hardinxveld-Giessendam willen wij graag uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, repareren, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Hardinxveld-Giessendam

Lekkage Schoorsteen Hardinxveld-Giessendam snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Hardinxveld-Giessendam? In de Hollandse gemeente "Hardinxveld-Giessendam", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over vele jaren ervaring als metselbedrijf. In Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland) is ons team prima bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve reviews ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Hardinxveld-Giessendam

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Hardinxveld-Giessendam - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u vakkundig helpen.
  2. Schoorsteen metselen Hardinxveld-Giessendam - Als erkend metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Hardinxveld-Giessendam - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Hardinxveld-Giessendam - Met regelmaat inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Hardinxveld-Giessendam - Erkend en ervaren in het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Hardinxveld-Giessendam - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Hardinxveld-Giessendam - Het slopen en afvoeren van een oude schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Hardinxveld-Giessendam - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden geplaatst (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Hardinxveld-Giessendam - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op top kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Hardinxveld-Giessendam - Het regelmatig grondig reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Hardinxveld-Giessendam

Schoorsteen lekkage Hardinxveld-Giessendam

Schoorsteen lekkage in Hardinxveld-Giessendam onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Hardinxveld-Giessendam kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Hardinxveld-Giessendam

Schoorsteen laten metselen Hardinxveld-Giessendam

Een nieuwe schoorsteen metselen in Hardinxveld-Giessendam, is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij het installeren van een nieuwe houtkachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Hardinxveld-Giessendam

Schoorsteen voegen Hardinxveld-Giessendam

Schoorsteen voegen in Hardinxveld-Giessendam kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Hardinxveld-Giessendam

Schoorsteen renovatie Hardinxveld-Giessendam

Schoorsteen renovatie in Hardinxveld-Giessendam wordt erkend en veilig uitgevoerd in Hardinxveld-Giessendam door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Hardinxveld-Giessendam

Schoorsteen reparatie Hardinxveld-Giessendam

Voor schoorsteen reparatie in Hardinxveld-Giessendam kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Hardinxveld-Giessendam

Schoorsteen verwijderen Hardinxveld-Giessendam

Een schoorsteen verwijderen in Hardinxveld-Giessendam kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Hardinxveld-Giessendam

Schoorsteenkap plaatsen Hardinxveld-Giessendam

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Hardinxveld-Giessendam? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Hardinxveld-Giessendam

rookkanaal aanleggen Hardinxveld-Giessendam

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Hardinxveld-Giessendam doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na de installatie wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Hardinxveld-Giessendam

Keramische schoorsteen pot Hardinxveld-Giessendam

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Hardinxveld-Giessendam? Neem dan gerust contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Hardinxveld-Giessendam

Schoorsteen roet verwijderen Hardinxveld-Giessendam

Verwijderen van schoorsteen roet in Hardinxveld-Giessendam kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Hardinxveld-Giessendam

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die ook actief is in Hardinxveld-Giessendam.

Hardinxveld-Giessendam is een dorp van de gemeente Hardinxveld-Giessendam, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Hardinxveld-Giessendam, postcode gebied 3371, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en aangenaam als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed onderneming, prettige mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker blij met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen gratis langs voor een kijk-bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een inhoudelijk text-bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 60
2241 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 4 February 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020