Schoorsteen Lekkage in Haspel?

Woonachtig in Haspel? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als erkend voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Haspel

Met name in Haspel kunnen wij uw schoorsteen (veilig en deskundig) slopen, renoveren, voegen, metselen, reparatie, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Haspel

Schoorsteen Lekkage in Haspel snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Haspel? In de mooie gemeente "Utrechtse Heuvelrug", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring als metselbedrijf. In Haspel (Utrecht) is ons team goed bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookgaskanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Haspel

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Haspel - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Haspel - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Haspel - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Haspel - Regelmatig bekijken wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Haspel - Ervaren en erkend met het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Haspel - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Haspel - Het weghalen van een oude schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Haspel - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden geinstalleerd (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Haspel - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit nette dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Haspel - Het met regelmaat grondig schoonmaken en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Haspel

Schoorsteen lekkage Haspel

Schoorsteen lekkage in Haspel zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Haspel kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Haspel

Schoorsteen laten metselen Haspel

Een nieuwe schoorsteen metselen in Haspel, is simpelweg de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege de installatie van een nieuwe kachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Haspel

Schoorsteen voegen Haspel

Schoorsteen voegen in Haspel doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Haspel

Schoorsteen renovatie Haspel

Schoorsteen renovatie in Haspel wordt veilig en erkend gedaan in Haspel door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een gratis en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Haspel

Schoorsteen reparatie Haspel

Voor schoorsteen reparatie in Haspel kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Haspel

Schoorsteen verwijderen Haspel

Een schoorsteen verwijderen in Haspel kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Haspel

Schoorsteenkap plaatsen Haspel

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Haspel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak nu een bezoek afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Haspel

rookkanaal aanleggen Haspel

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Haspel doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Haspel

Keramische schoorsteen pot Haspel

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Haspel? Neem dan vrijblijvend contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Haspel

Schoorsteen roet verwijderen Haspel

Schoorsteen roet verwijderen in Haspel doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Haspel

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die ook werkzaam is in Haspel.

Haspel is een buurtschap in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Haspel, postcode gebied 3959, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en leuk in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een informatief bericht. Laat ons gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Bij voorbaat voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 26 March 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020