Schoorsteen Lekkage in Hazerswoude-Rijndijk?

Woont u in Hazerswoude-Rijndijk? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als erkend voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Hazerswoude-Rijndijk

Ook in Hazerswoude-Rijndijk kunnen wij uw schoorsteen (veilig en deskundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Hazerswoude-Rijndijk

Lekkage Schoorsteen in Hazerswoude-Rijndijk snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Hazerswoude-Rijndijk? In de mooie gemeente "Alphen aan den Rijn", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over jarenlange ervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Hazerswoude-Rijndijk (Zuid-Holland) zijn wij goed bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Hazerswoude-Rijndijk

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Hazerswoude-Rijndijk - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Hazerswoude-Rijndijk - Als erkend metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Hazerswoude-Rijndijk - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Hazerswoude-Rijndijk - Met regelmaat bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Hazerswoude-Rijndijk - Ervaren en erkend in de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Hazerswoude-Rijndijk - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Hazerswoude-Rijndijk - Het weghalen van een kapotte schoorsteen is meestal een vuile en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Hazerswoude-Rijndijk - Vanzelfsprekend weten wij precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden geplaatst (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Hazerswoude-Rijndijk - Erkend en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren top kwaliteit schone dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Hazerswoude-Rijndijk - Het met regelmaat goed reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen lekkage Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen lekkage in Hazerswoude-Rijndijk onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Hazerswoude-Rijndijk kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen laten metselen Hazerswoude-Rijndijk

Een nieuwe schoorsteen metselen in Hazerswoude-Rijndijk, is simpelweg de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij de installatie van een nieuw stooktoestel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen voegen Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen voegen in Hazerswoude-Rijndijk kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen renovatie Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen renovatie in Hazerswoude-Rijndijk wordt erkend en veilig gedaan in Hazerswoude-Rijndijk door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen reparatie Hazerswoude-Rijndijk

Voor schoorsteen reparatie in Hazerswoude-Rijndijk kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen verwijderen Hazerswoude-Rijndijk

Een schoorsteen verwijderen in Hazerswoude-Rijndijk kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteenkap plaatsen Hazerswoude-Rijndijk

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Hazerswoude-Rijndijk? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak vandaag een bezoek afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Hazerswoude-Rijndijk

rookkanaal aanleggen Hazerswoude-Rijndijk

Een rookkanaal aanleggen in Hazerswoude-Rijndijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Hazerswoude-Rijndijk

Keramische schoorsteen pot Hazerswoude-Rijndijk

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Hazerswoude-Rijndijk? Neem dan gratis contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen roet verwijderen Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen roet verwijderen in Hazerswoude-Rijndijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Hazerswoude-Rijndijk

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die ook werkzaam is in Hazerswoude-Rijndijk.

Hazerswoude-Rijndijk is een woonplaats van de gemeente Alphen aan den Rijn, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Hazerswoude-Rijndijk, postcode 2394, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en leuk in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima blij over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van goed advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen gratis langs voor een inspectie. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw informatief bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag zou willen. Vriendelijk dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 30 December 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020