Schoorsteen Lekkage in Hendrik-Ido-Ambacht?

Woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, renoveren, voegen, metselen, repareren, reinigen en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen Lekkage Hendrik-Ido-Ambacht snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Hendrik-Ido-Ambacht? In de mooie gemeente "Hendrik Ido Ambacht", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Hendrik-Ido-Ambacht (Zuid-Holland) zijn wij goed op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede referenties ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Hendrik-Ido-Ambacht

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Hendrik-Ido-Ambacht - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Hendrik-Ido-Ambacht - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Hendrik-Ido-Ambacht - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Hendrik-Ido-Ambacht - Regelmatig inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Hendrik-Ido-Ambacht - Ervaren en erkend met de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Hendrik-Ido-Ambacht - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Hendrik-Ido-Ambacht - Het weghalen van een kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Hendrik-Ido-Ambacht - Wij weten uiteraard exact hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden geinstalleerd (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Hendrik-Ido-Ambacht - Erkend en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op top kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Hendrik-Ido-Ambacht - Het regelmatig grondig schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen lekkage Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen lekkage in Hendrik-Ido-Ambacht onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metsel en voegbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen laten metselen Hendrik-Ido-Ambacht

Een nieuwe schoorsteen metselen in Hendrik-Ido-Ambacht, is simpelweg de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege de installatie van een nieuw stooktoestel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen voegen Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen voegen in Hendrik-Ido-Ambacht kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen voegbedrijf zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen renovatie Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen renovatie in Hendrik-Ido-Ambacht wordt erkend en veilig uitgevoerd in Hendrik-Ido-Ambacht door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen reparatie Hendrik-Ido-Ambacht

Voor schoorsteen reparatie in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen verwijderen Hendrik-Ido-Ambacht

Een schoorsteen verwijderen in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteenkap plaatsen Hendrik-Ido-Ambacht

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Hendrik-Ido-Ambacht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Hendrik-Ido-Ambacht

rookkanaal aanleggen Hendrik-Ido-Ambacht

Een rookkanaal aanleggen in Hendrik-Ido-Ambacht doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Hendrik-Ido-Ambacht

Keramische schoorsteen pot Hendrik-Ido-Ambacht

Keramische schoorsteen pot kapot in Hendrik-Ido-Ambacht? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen roet verwijderen Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen roet verwijderen in Hendrik-Ido-Ambacht doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Hendrik-Ido-Ambacht

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Hendrik-Ido-Ambacht.

Hendrik-Ido-Ambacht is een woonplaats van de gemeente Hendrik Ido Ambacht, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Hendrik-Ido-Ambacht, postcode 3340, 3341, 3342, 3343, 3344, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en prettig als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een inspectie. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een kort bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag wil. Vriendelijk dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 30 December 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020