Schoorsteen Lekkage in Hodenpijl?

Woonachtig in Hodenpijl? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Hodenpijl

Ook in Hodenpijl willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, repareren, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Hodenpijl

Lekkage Schoorsteen Hodenpijl snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Hodenpijl? In de mooie gemeente "Midden-Delfland", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Hodenpijl (Zuid-Holland) is ons team prima bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Hodenpijl

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Hodenpijl - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Hodenpijl - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Hodenpijl - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg en/of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Hodenpijl - Met regelmaat controleren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Hodenpijl - Erkend en ervaren met de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Hodenpijl - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Hodenpijl - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Hodenpijl - Wij weten uiteraard als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden geplaatst (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Hodenpijl - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Hodenpijl - Het met regelmaat goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Hodenpijl

Schoorsteen lekkage Hodenpijl

Schoorsteen lekkage in Hodenpijl zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf in Hodenpijl kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Hodenpijl

Schoorsteen laten metselen Hodenpijl

Een nieuwe schoorsteen metselen in Hodenpijl, is altijd een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege het installeren van een nieuwe houtkachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Hodenpijl

Schoorsteen voegen Hodenpijl

Schoorsteen voegen in Hodenpijl doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Hodenpijl

Schoorsteen renovatie Hodenpijl

Schoorsteen renovatie in Hodenpijl wordt veilig en erkend uitgevoerd in Hodenpijl door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is een klus voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Hodenpijl

Schoorsteen reparatie Hodenpijl

Voor schoorsteen reparatie in Hodenpijl kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Hodenpijl

Schoorsteen verwijderen Hodenpijl

Een schoorsteen verwijderen in Hodenpijl kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Hodenpijl

Schoorsteenkap plaatsen Hodenpijl

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Hodenpijl? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak vandaag een bezoek afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Hodenpijl

rookkanaal aanleggen Hodenpijl

Een rookkanaal aanleggen in Hodenpijl doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Hodenpijl

Keramische schoorsteen pot Hodenpijl

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Hodenpijl? Neem dan gratis contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Hodenpijl

Schoorsteen roet verwijderen Hodenpijl

Schoorsteen roet verwijderen in Hodenpijl kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Hodenpijl

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die tevens actief is in Hodenpijl.

Hodenpijl is een buurtschap van de gemeente Midden-Delfland, een Hollandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Hodenpijl, postcode gebied 2636, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed onderneming, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een informatief text-bericht. Laat ons graag weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag zou willen. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 152
2333 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 3 February 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020