Schoorsteen Lekkage in Kedichem?

Woonachtig in Kedichem? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Kedichem

Met name in Kedichem kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, repareren, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Kedichem

Schoorsteen Lekkage in Kedichem snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Kedichem? In de Hollandse gemeente "Vijfheerenlanden", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over vele jaren ervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Kedichem (Utrecht) zijn wij prima bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Kedichem

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u uitstekend van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Kedichem - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Kedichem - Als enthousiaste metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Kedichem - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Kedichem - Met regelmaat inspecteren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Kedichem - Erkend en ervaren met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Kedichem - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Kedichem - Het slopen en afvoeren van een lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Kedichem - Vanzelfsprekend weten wij precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden aangesloten (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Kedichem - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit nette oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Kedichem - Het met regelmaat goed reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Kedichem

Schoorsteen lekkage Kedichem

Schoorsteen lekkage in Kedichem zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Kedichem kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Kedichem

Schoorsteen laten metselen Kedichem

Een nieuwe schoorsteen metselen in Kedichem, is simpelweg een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege het installeren van een nieuwe houtkachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Kedichem

Schoorsteen voegen Kedichem

Schoorsteen voegen in Kedichem kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Kedichem

Schoorsteen renovatie Kedichem

Schoorsteen renovatie in Kedichem wordt veilig en erkend uitgevoerd in Kedichem door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Kedichem

Schoorsteen reparatie Kedichem

Voor schoorsteen reparatie in Kedichem kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Kedichem

Schoorsteen verwijderen Kedichem

Een schoorsteen verwijderen in Kedichem kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Kedichem

Schoorsteenkap plaatsen Kedichem

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Kedichem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een bezoek afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Kedichem

rookkanaal aanleggen Kedichem

Een rookkanaal aanleggen in Kedichem doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookkanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Kedichem

Keramische schoorsteen pot Kedichem

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Kedichem? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Kedichem

Schoorsteen roet verwijderen Kedichem

Verwijderen van schoorsteen roet in Kedichem doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Kedichem

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Kedichem.

Kedichem is een woonplaats van de gemeente Vijfheerenlanden, een Nederlandse plaats in de provincie Utrecht.

In Kedichem, postcode gebied 4247, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima blij met het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 15 April 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020