Lekkage Schoorsteen in Kerkbuurt?

Woont u in Kerkbuurt? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Kerkbuurt

In Kerkbuurt willen wij graag uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, repareren, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Kerkbuurt

Schoorsteen Lekkage in Kerkbuurt snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Kerkbuurt? In de leuke gemeente "Schiedam", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over vele jaren ervaring als metselbedrijf. In Kerkbuurt (Zuid-Holland) is ons team prima op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
‚ústSchoorsteen ‚ústRookkanaal ‚ústMetselwerk ‚ústLood loketten ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegen ‚ústRenoveren ‚ústReparatie ‚ústVerwijderen ‚ústSchoonmaken ‚ústOnderhouden ‚ústImpregneren ‚ústInspecteren ‚ústSchade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústSchoorsteen Metselbedrijf ‚ústAannemer ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoeger ‚ústHoogwerker ‚ústRuime ervaring ‚ústBreed inzetbaar ‚ústVeilige werkers ‚ústAansprakelijkheid verzekert ‚ústLokale bouwvoorschriften ‚ústKosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
‚ústSnelle reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten effectief ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústVrijblijvend advies ‚ústPositieve referenties ‚ústVergunning advies ‚ústGarantie 5 jaar ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Kerkbuurt

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Kerkbuurt - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Kerkbuurt - Als ambachtelijk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Kerkbuurt - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Kerkbuurt - Met regelmaat inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Kerkbuurt - Erkend en ervaren in het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Kerkbuurt - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Kerkbuurt - Het weghalen van een kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Kerkbuurt - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geinstalleerd (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Kerkbuurt - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoge kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Kerkbuurt - Het regelmatig grondig schoonmaken en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Kerkbuurt

Schoorsteen lekkage Kerkbuurt

Schoorsteen lekkage in Kerkbuurt zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Kerkbuurt kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Kerkbuurt

Schoorsteen laten metselen Kerkbuurt

Een nieuwe schoorsteen metselen in Kerkbuurt, is altijd een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij de installatie van een nieuwe houtkachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Kerkbuurt

Schoorsteen voegen Kerkbuurt

Schoorsteen voegen in Kerkbuurt kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Kerkbuurt

Schoorsteen renovatie Kerkbuurt

Schoorsteen renovatie in Kerkbuurt wordt veilig en erkend gedaan in Kerkbuurt door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Kerkbuurt

Schoorsteen reparatie Kerkbuurt

Voor schoorsteen reparatie in Kerkbuurt zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Kerkbuurt

Schoorsteen verwijderen Kerkbuurt

Een schoorsteen verwijderen in Kerkbuurt kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Kerkbuurt

Schoorsteenkap plaatsen Kerkbuurt

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Kerkbuurt? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak nu een bezoek afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Kerkbuurt

rookkanaal aanleggen Kerkbuurt

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Kerkbuurt doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookkanaal veilig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Kerkbuurt

Keramische schoorsteen pot Kerkbuurt

Keramische schoorsteen pot kapot in Kerkbuurt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Kerkbuurt

Schoorsteen roet verwijderen Kerkbuurt

Verwijderen van schoorsteen roet in Kerkbuurt doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Kerkbuurt

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die ook actief is in Kerkbuurt.

Kerkbuurt is een buurtschap in de gemeente Schiedam, een Hollandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Kerkbuurt, postcode 3124, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en aangenaam als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima onderneming, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker tevreden over het resultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en betrouwbaar Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. We kregen ook goed advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw inhoudelijk bericht. Laat ons gerust weten; wat uw naam is, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Bij voorbaat voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 205
2386 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 2 February 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020