Schoorsteen Lekkage in Koudekerk aan den Rijn?

Woonachtig in Koudekerk aan den Rijn? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als erkend voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Koudekerk aan den Rijn

In Koudekerk aan den Rijn willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, repareren, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Koudekerk aan den Rijn

Lekkage Schoorsteen Koudekerk aan den Rijn snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Koudekerk aan den Rijn? In de mooie gemeente "Alphen aan den Rijn", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Koudekerk aan den Rijn (Zuid-Holland) zijn wij prima bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede reviews ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Koudekerk aan den Rijn

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Koudekerk aan den Rijn - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Koudekerk aan den Rijn - Als ambachtelijk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Koudekerk aan den Rijn - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Koudekerk aan den Rijn - Regelmatig inspecteren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Koudekerk aan den Rijn - Erkend en ervaren met het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Koudekerk aan den Rijn - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Koudekerk aan den Rijn - Het weghalen van uw lekkende schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Koudekerk aan den Rijn - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden aangesloten (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Koudekerk aan den Rijn - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Koudekerk aan den Rijn - Het met regelmaat grondig reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteen lekkage Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteen lekkage in Koudekerk aan den Rijn onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in Koudekerk aan den Rijn kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteen laten metselen Koudekerk aan den Rijn

Een nieuwe schoorsteen metselen in Koudekerk aan den Rijn, is altijd een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij de installatie van een nieuwe kachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteen voegen Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteen voegen in Koudekerk aan den Rijn kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteen renovatie Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteen renovatie in Koudekerk aan den Rijn wordt erkend en veilig gedaan in Koudekerk aan den Rijn door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteen reparatie Koudekerk aan den Rijn

Voor schoorsteen reparatie in Koudekerk aan den Rijn kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteen verwijderen Koudekerk aan den Rijn

Een schoorsteen verwijderen in Koudekerk aan den Rijn kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteenkap plaatsen Koudekerk aan den Rijn

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Koudekerk aan den Rijn? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Koudekerk aan den Rijn

rookkanaal aanleggen Koudekerk aan den Rijn

Een rookkanaal aanleggen in Koudekerk aan den Rijn doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Koudekerk aan den Rijn

Keramische schoorsteen pot Koudekerk aan den Rijn

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Koudekerk aan den Rijn? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteen roet verwijderen Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteen roet verwijderen in Koudekerk aan den Rijn kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Koudekerk aan den Rijn

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Koudekerk aan den Rijn.

Koudekerk aan den Rijn is een dorp van de gemeente Alphen aan den Rijn, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Koudekerk aan den Rijn, postcode 2396, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer blij over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een kijk-bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat ons gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Vriendelijk dank voor uw bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 27 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020