Schoorsteen Lekkage in Krimpen aan de Lek?

Woonachtig in Krimpen aan de Lek? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Krimpen aan de Lek

Met name in Krimpen aan de Lek willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, repareren, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Krimpen aan de Lek

Schoorsteen Lekkage in Krimpen aan de Lek snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Krimpen aan de Lek? In de Hollandse gemeente "Krimpenerwaard", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels jarenlange werkervaring als metselbedrijf. In Krimpen aan de Lek (Zuid-Holland) is ons team prima op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
‚ústSchoorsteen ‚ústRookkanalen ‚ústNieuw metselwerk ‚ústLoketten loodwerk ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegwerk ‚ústRenoveren ‚ústReparatie ‚ústSchoorsteen slopen ‚ústSchoonmaken ‚ústOnderhoud ‚ústImpregneren ‚ústInspecteren ‚ústSchade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústSchoorsteen Bouwbedrijf ‚ústAannemer ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoegbedrijf ‚ústHoogwerker ‚ústJarenlange ervaring ‚ústAllround inzetbaar ‚ústWerkt veilig ‚ústBedrijfsaansprakelijk ‚ústLokale bouwvoorschriften ‚ústKosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
‚ústEen vriendelijke reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten bewust ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústGratis advies ‚ústGoede reviews ‚ústVergunning advies ‚ústGarantie 5 jaar ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Krimpen aan de Lek

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Krimpen aan de Lek - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Krimpen aan de Lek - Als erkend metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Krimpen aan de Lek - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en/of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Krimpen aan de Lek - Met regelmaat bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Krimpen aan de Lek - Ervaren en erkend met het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Krimpen aan de Lek - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Krimpen aan de Lek - Het slopen en afvoeren van uw oude schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Krimpen aan de Lek - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geinstalleerd (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Krimpen aan de Lek - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Krimpen aan de Lek - Het regelmatig goed reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Krimpen aan de Lek

Schoorsteen lekkage Krimpen aan de Lek

Schoorsteen lekkage in Krimpen aan de Lek zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Krimpen aan de Lek kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Krimpen aan de Lek

Schoorsteen laten metselen Krimpen aan de Lek

Een nieuwe schoorsteen metselen in Krimpen aan de Lek, is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege de installatie van een nieuwe kachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Krimpen aan de Lek

Schoorsteen voegen Krimpen aan de Lek

Schoorsteen voegen in Krimpen aan de Lek kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Krimpen aan de Lek

Schoorsteen renovatie Krimpen aan de Lek

Schoorsteen renovatie in Krimpen aan de Lek wordt erkend en veilig uitgevoerd in Krimpen aan de Lek door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Krimpen aan de Lek

Schoorsteen reparatie Krimpen aan de Lek

Voor schoorsteen reparatie in Krimpen aan de Lek kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Krimpen aan de Lek

Schoorsteen verwijderen Krimpen aan de Lek

Een schoorsteen verwijderen in Krimpen aan de Lek kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Krimpen aan de Lek

Schoorsteenkap plaatsen Krimpen aan de Lek

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Krimpen aan de Lek? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Krimpen aan de Lek

rookkanaal aanleggen Krimpen aan de Lek

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Krimpen aan de Lek doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Krimpen aan de Lek

Keramische schoorsteen pot Krimpen aan de Lek

Keramische schoorsteen pot kapot in Krimpen aan de Lek? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Krimpen aan de Lek

Schoorsteen roet verwijderen Krimpen aan de Lek

Schoorsteen roet verwijderen in Krimpen aan de Lek kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Krimpen aan de Lek

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die tevens actief is in Krimpen aan de Lek.

Krimpen aan de Lek is een dorp in de gemeente Krimpenerwaard, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Krimpen aan de Lek, postcode 2931, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en prettig in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker blij met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en betrouwbaar Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook goed advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U belt direct naar een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw kort text-bericht. Laat Willem gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 136
2317 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 26 September 2023

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020